Open Road Days fesztivál június 28-29

Estimated read time 5 min read

Harley-Davidsonnal érkezik az Ugly Kid Joe, a Tankcsapda és még sokan mások június 28-29-én a Műegyetem rakpartra

Családi, zenei, motoros fesztivál június 28-29-én a rakparton.

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel június 28-án, pénteken az Open Road Days fesztiválon, a Műegyetem rakparton. A világhírű amerikai rockegyüttes olyan jól ismert dalokkal érkezik, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle. Az amerikai rockzenekar koncertje előtt Tátrai Tibusz szupergrupja, a godfater. új lemezét mutatja be a motoros, családi és zenei fesztiválon.

Szintén június 28-án, pénteken lép fel a fesztiválon Egri Péter és Mystery Gang, a blues koronázatlan királya, Little G Weevil, valamint a Gaxsta Zolee és a Kartellből és a Los Diavolos-ból ismert Takács Vilkó, aki a Harley-Davidson egyik nagykövete is egyben.

A 35 éves Tankcsapda június 29-én a Budapest Open Road Days-en adja első idei budapesti nagykoncertjét. Szombaton a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja meg, amely a már 40 milliós nézettség fölött járó Blöff mellett új ASSASSIN című albumának legjobb számait is hozza a fesztiválra.

Lukács Laci, Sidi és Fejes Tamás „egy budapesti motoros felvonulás összes lóerejével felérő”, mindent elsodró évfordulós koncertje előtt a „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázat nyertese, a Pablo and the Escobars mutatja meg, milyen lendülettel érkezik az a zenekar, amely összesen 196 nevező közül nyerte meg a Tankcsapda előzenekara címet a  Open Road Days-re. A „Légy a Tankcsapda előzenekara!” verseny különdíjasaként a FAQ Zenekar is fellép a fesztiválon.

A fellépők sora közel sem ér itt véget: a  Open Road Days-en június 27-29. között 4 zenei színpadon több mint 20 zenei csemege várja a látogatókat. A fesztivál részletes programja IDE KATTINTVA érhető el.

 

Jegyek elővételes kedvezménnyel ITT vásárolhatók!

FAMILY-KID ZONE, STUNT ARÉNA, BUDAPESTI MOTOROS FELVONULÁS – RENGETEG NAPPALI CSALÁDI ÉS MOTOROS PROGRAM

A Műegyetem rakparton nappali programokban sem lesz hiány: a családi, zenei és motoros fesztiválra a szervezők a „kis és nagy motorosokat” is várják: ott a helye a motorok és a kétkerekű járművek minden rajongójának akkor is, ha motorozik, és akkor is, ha látványként ejtik ámulatba a nagyvasak.

A FAMILY-KID ZONE a fesztivál családi programhelyszíneként június 28-án és 29-én is olyan izgalmas gyermekprogramokkal várja a családokat, mint a Harley-Davidson motorszimulátorok, az elektromos gyermekmotorok, a gyerekeknek kialakított KRESZ park, valamint a Jurassic Park szimulátor. Eközben a felnőttek a Harley on Tour kamionnál ingyenes Harley-Davidson tesztmotorozáson próbálhatják ki, milyen érzés vezetni egy Harley-t.

Napközben a STUNT ARÉNÁBAN a BMX és motoros kaszkadőr show-k egymás után ejtik ámulatba a közönséget. Josa Danny egyenesen Kaliforniából „repül” a Műegyetem rakpartra lélegzetelállító BMX produkciójával. Rob Alton és csapata bámulatos BMX bemutatóval készül az Open Road Days-re. Az Erdős Csaba és Erdei Balázs páros, valamint Mókus pedig parádés Stunt Show-val érkezik a fesztiválra.

A Sapka Művek és Ferry közreműködésével szervezett Custom Korzó Bike Show a teljes fesztiválterületen végigvonul. Az épített motorok kiállításán nem csak gyönyörködni lehet a motorokban, de magukkal az építőkkel is találkozhat a közönség.  

A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage, ahol a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki részvételével zajló motorkiállítás mellett a színpadon a motoros márkaarcok, influenszerek közreműködésével szórakoztató és tanulságos beszélgetések zajlanak.

Június 29-én délben a sok száz motor részvételével induló Budapesti Motoros Felvonulás azoknak is látványos szórakozást ígér, akik nem vesznek részt motorral a felvonuláson.

FONTOS INFÓ XI. KERÜLETIEKNEK: mivel a Budapest Open Road Days a XI. kerület egyik legnagyobb idei rendezvénye, a szervezők Újbuda lakosait 50 százalékos kedvezményes jegyárral várják! A kedvezmény az UJBUDA kedvezmény kóddal érvényesíthető a jegyvásárlási felületen. A kedvezmény igénybevételéhez a helyszínen a belépéskor lakcímkártya bemutatása szükséges!

JEGYEK ITT  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

web: www.openroad.hu

Facebook: https://www.facebook.com/openroadriderscommunity/

Instagram: @openroad_riders

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAyiZy45lYObvG-zUqRtoSQ

JEGYEK: https://cooltix.hu/event/656d7fc642191dd3af681584

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek