A kopaszság szexi?

Estimated read time 5 min read

Talán. De csak Bruce Willis és Jason Statham jut az eszembe szerencsés kivételként. Legyünk őszinték magunkhoz hölgyeim és ne gondoljuk, hogy a hajhullás, kopaszodás problémaköre csak a férfiakat érinti, bár tény, hogy valóban jellemzőbb rájuk. Ennek számtalan oka lehet. A genetikai állomány, a vitaminhiány, de akár a stressz is kiválthatja a hajhullást és kopaszodást.

Ha későn reagálsz, megkopaszodsz!

Bevallom harmincas nő létemre, bizony kissé ritkulni kezdett a hajam. Nem nagyon, de én a megelőzés híve vagyok, nem akkor keresek megoldást amikor már nagy a baj. A probléma akkor jelentős, ha naponta több, mint 100 szál hajszálunk búcsúzik a fejbőrünktől és látványossá válik a mennyiség a padlón. A hajhullás lehet szétszórt vagy foltos. Ez igen látványos tünet, így nem kerülheti el a figyelmed. Ha ezt tapasztalod, most nagyon figyelj, mert ha későn reagálsz, a szőrtüszőkben található úgynevezett hajszemölcs elpusztul, a kopaszság véglegessé válhat!

Larion Zoé (2)Ez a megoldás:

Érdemes azonnali gyorssegélyt nyújtani a hajkoronának, fokozni kell a fejbőr keratinképzését, serkenteni a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódását valamint vitaminokat, aminosavakat és ásványi anyagokat juttatni a hajgyökerekhez, amik a haj növekedéséhez, regenerálódásához nélkülözhetetlenek. Ennek legjobb módja a mezoterápia.
A mezoterápia ajánlott:

  • hajhullás ellen, a hajnövekedés serkentésére
  • hajdúsításra és a hajszál vastagodása érdekében
  • haj regenerálásra, erősen igénybevett vagy festett haj esetében pl.
  • korpa és szeborrea fejbőrbetegségek megszüntetéséhez

Most jön a kevésbé jó hír. A kezelés ugyanis nem fájdalommentes. Korántsem nevezhető ugyan szenvedésnek, inkább csak kellemetlen érzés. Nézd meg a videót! Látod, nem olyan vészes. 😀

A hajhullás elleni fegyver

Mivel a fejbőr meglehetősen ellenálló, így nem lehet ecseteléssel, kenegetéssel vagy valamilyen csodasampon használatával elég mélyre juttatni a hatóanyagokat. Beinjekciózással lehet 2-3 mm mélységbe juttatva látványos eredményt elérni. Megnyugtatásképpen gyorsan közlöm, hogy ez csupán mikro injekció avagy a hajhullás elleni fegyver másik elnevezése: mezoterápiás pisztoly. A mezoterápiás koktél a hatóanyagokkal a kezelendő felületen egymástól 1-1,5 cm távolságban kerül be a fejbőrbe 2-3 mm mélységben.

Larion Zoé (1)

Mi a helyzet a haj- és körömerősítő vitamiokkal?

Most gondolhatod azt, hogy veszel egy doboz haj-és körömerősítő vitamint és becsületesen szedni kezded, hogy a szájon át szedhető hatóanyagokkal belülről erősítsd meg a hajad. Sajnálatos tény, hogy mire az emésztőcsatornán, majd a kapillárisokból az anyagok eljutnak a hajtüszőhöz, csupán a koncentráció 10%-a jelenik meg a fejbőrben.

Koktél a hajadnak:

Alaposan utánaolvastam a témának és most elárulom mi ez a fincsi hajkoktél. Maximális hatást természetes alapanyagokkal lehet elérni. Az orvos a pontos összetételt a diagnózisnak megfelelően egyénileg állatja össze. Ezek az alapvető tápláló anyagok:

  • Arginin, glutamin, glicin és ornitin: a sejtek osztódásában és anyagcseréjében játszanak fontos szerepet, a haj dússá és erőssé válik általuk.
  • ciszterin, cink: a keratin két fő eleme, ezek alkotják a haj rostjait.
  • B vitamin: a hajhagymák pórusainak megújulását segítik.
  • B5 vitamin
  • A vitamin
  • organikus szilícium
  • booster, ami a növekedésért felel
  • minoxidil, ami lassítja a hajvesztés folyamatát

 

Larion Zoé (3)

Mennyi az annyi? Lássuk az árakat!

Kúraszerűen a legeredményesebb a kezelés, általában 6-8 alkalom szükséges, ami kezelésenként kb. 20 perc. A mezoterápiás hajkezelést hetente vagy 2 hetente optimális elvégezni. Egy alkalommal kb. 150-200 tűszúrás által 5ml koktél kerül a fejbőrbe. A kezelések előtt érdemes hajat mosni, hogy a hatóanyag a tiszta fejbőrbe juthasson. A kezelés ára 20.000ft/alkalom, természetesen olcsóbb ha nem az alkalmat, hanem a teljes kúrát fizetjük ki. Így a 8 kezelés 140.000ft összegű.

Személyes tapasztalatom:

Én kipróbáltam, már 6 kezelésen vagyok túl! Egészen elképesztő és látványos az eredmény! Mivel szépségtanácsadóként dolgozom (www.facebook.com/larionzoeszepeszet) és szívesen ajánlom a legjobb szépészeti szolgáltatásokat másoknak is, azóta több érdeklődőt is elkísértem ide. Ha gondolod, nagyon szívesen segítek Neked is. Írj egy üzenetet itt: www.facebook.com/larionzoeszepeszet

Larion Zoé

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek