SUPERHAIR-keratinos hőillesztés

Estimated read time 3 min read

Sziasztok!

A mai napon egy nagyon különleges helyen jártunk, ami nem más mint a SUPERHAIR. Egy keratinos hőillesztéses technikát próbáltunk ki. Szerintem a kép mindent elárul..

 

HAJHOSSZABBÍTÁS TECHNIKÁI

A Superhair szalonban négy fajta hajhosszabbítási technikát használnak.

  • Hőillesztés
  • Mikrogyűrűzés
  • Hajfelvarrás
  • Hüvelyezés

TRIMMER TECHNOLOGIA

Olyan hajhosszabbítási technika, amivel a vendég hordási igényeihez igazodva lehet elkészíteni a hajhosszabbítást, hajdúsítást.

Előnyei: Egészen oldalra és felülre (fejtető részre) is ki lehet hozni a tincseket, így megszűnik a határ ennél a hajhosszabbítási módszernél, anélkül, hogy meglátszódna. Nagyon pici illesztési pontok, kevés kötőanyag, ezért nem nehéz a saját hajnak és nagyon kényelmes viselet. Hideg hajhosszabbítás, tehát nem éri hő a hajat. Könnyen tud vele nőni a saját hajunk. A hordási ideje több, mint más hajhosszabbítási formáknál. (3-6 hónap)

Hátrányai: Ez a fajta hajhosszabbítási/dúsítási technika nagyon aprólékos munka, ezért a felrakás ideje több, mint az átlagos technikáknál. A leszedése gyors, kíméletes, viszont ugyanazt a hajat nem lehet visszatenni

HAJFELVARRÁS

A natúr hajat speciális technikával cérnára fűzzük, majd levarrjuk. Ezt tudjuk különböző vastagságúra és hosszúságúra gyártani. A hajadból fonatot készítünk, és erre varrjuk -színében megfelelő cérnával- a póthajat

HŐILLESZTÉS:

Vagy tincses hajhosszabbításként ismeretes módszer.

Itt is az előkészítés az első fázis, amiben a natúr hajat egy fésűszerű eszközön -amit kartácsnak neveznek-, keresztülhúzunk tincseket. Ennek az a szerepe, hogy a lehetséges fordult szálakat kiküszöböljük. Az így kapott hajtincsek végére hőillesztő géppel kristálykeratint olvasztunk, és ha szükséges fogóval formázzuk. A keratinos tincseket  a saját hajadhoz erősítjük a hőillesztő gép és szeparátor korong segítségével, majd egy kétujjas szorító mozdulattal véglegesítjük.

MIKROGYŰRŰZÉS

A Mikrogyűrűs módszer teljesen megegyezik a hőillesztésben leírt technológiával. A különbség csupán 2 dologban nyilvánul meg.

  1. A tincsek vékonyabbra készülnek, hogy a mikrogyűrűt rá lehessen fűzni.
  2. A tincseket a mikrogyűrűk összeroppantásával erősítjük a hajadhoz

HÜVELYEZÉS

A Hüvelyes technika, a mikrogyűrűs hajhosszabbítással mindenben megegyezik, csak itt a mikrogyűrű helyett hüvelyt használunk.

Bármelyik technikát is választod, tudd a következőket:

Bármennyire jó minőségű is a póthajad, a tápanyagforrástól elvágták, amikor a fejről lekerült, ezért több ápolást igényel. A Hajápolásban is tudunk neked elérhető áron segítséget nyújtani.

AMIT MÉG ÉRDEMES TUDNI RÓLUK:

-A SUPERHAIR a Miss International Hungary partnere

-10+ éves szakmai tapasztalat

-Minden egy helyen, nem kell hajkereskedőhöz,majd hajhosszabbítóhoz, esetleg fodrászhoz menni

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek

39Comments

Add yours

Comments are closed.