Leleplezték a 2021-es Harley-Davidson modelleket

Estimated read time 4 min read

Itt vannak a dögös Harley-Davidson cirkálók és a luxus túramotorok

A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben. Reflektorfényben a luxus kategóriát képviselő, egyedi gyártású túramotorok, a karakteres Street Bob 114, és az újragondolt Fat Boy 114, valamint a mai trendeknek megfelelő újdonságok három túramotoron, a Street Glide Special, Road Glide Special és a Road King Special modelleken.

 

“A Harley-Davidson 2021-ben a motorozás érzelmi oldalára fókuszál” mondta Theo Keetell, marketing vezető.  “A végtelen túrázás és az úton megtapasztalt szabadság érzése a mi örökségünk és ez kell, hogy inspiráljon minket a jövőben is. Úgy érzem ebben az új évben és új motoros szezonban ennek egyre inkább nagyobb ereje és hatása lehet.”

Street Bob 114

Az összesen nyolc modellből álló Harley-Davidson Softail család kiváló motorozást, nyomatékot és technikai megoldásokat kínál, igazi amerikai megjelenéssel. Az új Street Bob 114 egy letisztult bobber stílusú, sallangoktól mentes motor. Ez a legkönnyebb Softail, amibe a nyomatékos Milwaukee-Eight® 114-es blokk került, így a Street Bob 114 egy könnyen kezelhető, ám erős motor lett. Tele van egyedi alkatrészekkel, mint például az alacsonyan hajlított kormány vagy a levágott hátsó sárvédő.

Fat Boy 114

A Fat Boy úthenger megjelenésével egyike a Harley-Davidson motorok legimpozánsabb darabjának. A felfrissített stílusú 2021-es modell ezt még tovább viszi, ahogy az oldaldekli és a kipufogó oldalán megcsillanó krómozás átvált matt krómos fényűvé, csak úgy, mint az első és hátsó sárvédőn és a kormányon.

 

 

 

A 2021-es Harley-Davidson Touring modellek friss külsőt és új kiegészítőket kaptak.

Hot Rod Bagger Touring újdonságok

A 2021-es Road King Special, a Road Glide Special és Street Glide Special modellek egyedi stílusa és izmos Milwaukee-Eight 114 blokkja igazi egységet mutat a Harley-Davidson Touring vázon. A Street Glide Special és Road Glide Special kéttónusú fényezést kaptak, valamint választhatóak csillogó krómos vagy matt fekete kiegészítőkkel. A Road King Special és Street Glide Special modelleken az új Daymaker LED-es fényszóró világít, valamint mindhárom modell új, alacsony profilú blokkvédőt kapott, ami jól passzol a motorkerékpárok stílusához.

Mindegyik Harley-Davidson túramotort felszerelték az érintőképernyős Boom!™ Box GTS fejegységgel, amely Android Auto™ vagy Apple CarPlay® alkalmazással is párosítható. Az okostelefont hozzá csatlakoztatva zenehallgatásra és navigálásra is tudja használni a motoros.

CVO™ modellek: Új hangrendszer

 

A Harley-Davidson CVO motorkerékpárok mind stílusban és megjelenésben, mind technikailag a prémium, top kategóriát képviselik, a legmagasabb technológiát és egyedi kiegészítőket, alkatrészeket vonultatnak fel.

2021-ben a CVO Street Glide és CVO Road Glide modellek a legújabb Harley-Davidson Rockford Fosgate audio rendszert kapják, amelyet külön a Harley-Davidson motorokra fejlesztettek ki. A Rockford Fosgate hangszórók megvásárolhatóak az eredeti Harley-Davidson alkatrész katalógusból a 2014-utáni H-D túramotorok Boom!™ Box fejegységéhez is.

Mindegyik 2021-es CVO modell – a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Limited és a CVO Tri Glide – új fényezést és stílusos kiegészítőket kapott. A Milwaukee-Eight® 117 V-Twin blokkot csak a különleges CVO modellekbe szerelik, ami a legerősebb szériában gyártott motor egyenesen a Harley-Davidson gyárból.

A motorozást megkönnyítő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden CVO™ modell fel lett szerelve a RDRS Safety Enhancements (vagy RDRS-ként ismert) rendszerrel. Ez az egység a motorozási komfortot segíti egy hirtelen bekövetkezett szituációban vagy egy rossz talajon. Az RDRS szabályozza például a motor kanyarban való fékezését, a kanyarodási fék blokkolást és a kanyarodási kipörgésgátlót, valamint az indulási kipörgésgátlót és a guminyomás figyelő rendszert.

 

Harley-Davidson® Pan America™ világpremier- 2021. február 22.

A Harley-Davidson újra összehívja az érdeklődőket és február 22-én mindent részletesen elárul a vadonatúj túraendúrójáról, a Pan America modellről. Az online eseményre itt lehet regisztrálni:  www.H-D.com/PanAmerica

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek