Estimated read time 7 min read
Étterem Megkóstoltuk

Lóbár Vendéglő

A megkóstoltuk rovatunk legújabb állomása a Lóbár Vendéglő, habár fogalmunk sincs a név eredetéről, de talán ez most egy elhanyagolható hiba részünkről. A Lóbár Vendéglő Budapesttől karnyújtásnyira, Szigetszentmiklóson a Gyári út 29/A címen található. Mondhatnám egyszerűbben is, hogy mentek egyenesen a [tovább…]

Estimated read time 7 min read
Megkóstoltuk Nekünk bejött

TATRATEA, ezt is megkóstoltuk…

  Hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szomszédos Szlovákiában gyártott Tatratea, ami egy olyan tea alapú likőr, amely különböző gyógynövények és gyümölcsök kivonatainak felhasználásával készül. Minket is érdekelt, hogy vajon milyenek is ezek a likőrök, miért szeretik a magyarok, és [tovább…]

Estimated read time 9 min read
Egészség Megkóstoltuk

VIWA Vitamin Víz

Viwa vitamin víz, amiről most beszélni fogok és bátran mondhatom, hogy elég jóízű teszt időszakon vagyok túl. A terméket a gyártótól kaptuk csak úgy meglepetésszerűen, hogy mondjuk már el mit gondolunk, vagy mik a tapasztalatok. Persze nem kellett kétszer mondani, és [tovább…]

Estimated read time 2 min read
Határokon túl Megkóstoltuk

Vulcano Sonkamanufaktúra, ahol a malacok is sört isznak

Vulcano Sonkamanufaktúra     Franz Habel 2000-ben döntötte el, hogy kizárólag a Vulcano-malacok tenyésztésével és sonkakészítéssel fog foglalkozni. A többszörösen díjnyertes delikátesz különlegessége a hosszú, szokatlanul meleg hőmérsékleten történő tárolás. A sonkák 18 és 20 fok között érlelődnek egy klimatizált helyiségben 27, [tovább…]