Get More Vits vitaminvizek

Estimated read time 7 min read

Kaptunk egy nagy adag vitaminvizet a Get More Vits hazai forgalmazójától! 

Ennek személy szerint nagyon örültem, mert ki ne szeretné a potyát? Na jó nem ezért, hanem azért, mert a sok műszaki cikk mellett kellett már egy kis frissítés. A termék képviselőivel egy kávézóban futottam össze és már első pillanatban látszott, hogy nagyon jó fejek és valóban arra voltak kíváncsiak, hogy mit fogunk a termékekről írni. 

A vitaminvizek nagyon jó dolgok, bármilyenek is legyenek. Az étkezéseink sajnos hiányosak, ezért javasolják az étrendkiegészítőket, hogy a hiányállapotból kifolyó vitaminszüksékletünket pótoljuk a lehetőségekhez képest. Dr Náray Géza a Gödöllői Agrártudományi Egyetem professzora, ha jól emlékszem 1978-ban és 2001-ben is megvizsgálta ugyanazokat az élelmiszereket. Az eltelt évek alatt pl. a savanyúkáposztában, (ami tudásunk szerint tele van c vitaminnal) 1978 és 2001 között a C vitamin csökkenés 95%-os volt. De nem csak a káposztára igaz ez, hanem az almára is, ami régen 1 alma elég volt a napi vitamin bevitelünkhöz, az ma már 4 kg lenne.

Arra akarok ezzel rámutatni, hogy nem tudunk már napi 4kg almát megenni és pluszban vitamin hiányosak az élelmiszerek. De valahogyan mégis kellene pótolni, vagy csökkenteni a hiányállapotot.

Egyik megoldás lehet a fent említett vitaminvizek. Ha már iszogatunk, akkor ne cukros üdítő legyen, hanem vitaminvíz. A benzinkutakon én rendszerint tovább lépek ezeknél a cukros, ragadós üdítőknél és a vitaminvizet választom mindig. 

Get More Vits italok

Ha jól számolom 16 féle vizet, üdítőt kaptunk. Na de lehet egy -két félével többet, vagy kevesebbet. Nehéz is lenne egyesével leírni melyik milyen, hiszen mindnekinek más az, ami tetszik. Gondolom ennyi féle ízből mindenki talál olyat, ami neki tetszik. Na de nézzük a csomagolásokat első körben, mivel azzal szembesülünk, mielőtt megvesszük a terméket.

Vannak szénsavas és szénsavmentes, van sport kupakos és aludobozos, 0,5 literes és 0,33-as, szóval mint a jó szatócs boltban minden van!

Az aludobozos Get More Vits italok jönnek be nekem a legjobban, mert azok teljes mértékben újra felhasználhatóak. A PET palackosak is természetesen, de azok nem ilyen arányban és nem is lehet újra élelmiszeripari csomagolás.

Mutatok egy képet a termékekről, mert már annyit beszéltem róluk.

 

 

Lehet kapkodni a szemünk ide-oda annyi a termék. Bal alsó sarokban pezsgő tabletták vannak, jobbra mellette vitaminos rágók és ezeket körbefogva a vitaminvizek. 

 

 

Már majdnem el is felejtettem a rágót, ami nekem a személyes kedvencem lett. Többféle íz van egy blisterben, vagyis olyanba, mint a gyógyszer is szokott lenni. Nálam a bal oldali zöld szélű csomagolású landolt. Cukormentes, multivitaminos rágcsálnivaló, aminek az íze negyon sokáig érezhető. Elsőre, mintha cukorka lenne és ahogy rágjuk úgy lesz belőle rágó. Nekem ez nagyon tetszett. A csomag menta ízű rágókat tartalmaz, szóval ezért a zöld szín a csomagoláson és a gyártói specifikáció szerint ha egyet megrágcsálunk, akkor a napi vitamin bevitelünk 25%-át fedezi. Ne már, én simán elpusztítok egy nap 8-10 db-ot, mert olyan jó!

Sajnos az árát nem tudom, szóval az most kimarad.

Talán egy baja az, hogy nem 100db van egy dobozban, mert akkor még lenne belőle. Nekem ez tényleg nagyon bejött. Ha ezt számokban kellene kifejezni, akkor gondolkodás nélkül 10/10!

Aludobozos „versenyzők”!

 

 

 

Itt a csomagolás tetszik, ha bár ne nagyon fordítsuk a dobozt a hátoldalára, mert a magyarnyelvű leírás elég rondán néz ki. Mármint nem a szöveg, hanem az a matrica, ami rá van ragasztva. Tudom kötelező ez és más termékeknél is így van, de nem kerülne sokkal többe, ha nem egyszerű fehér, hanem a cég palackjainak megjelenését követné valamilyen formában. Apróság, de mindig az apróságok azok, amik egy termékbe vetett bizalmat elindítanak a vásárlás előtt.

 

 

 

 

Az aludoboz kb. ugyan az, mint a más termékeknél, hisz tudjuk, hogy európában 2-3 helyen gyártanak csak aludobozt, így nagy esélyel minden ilyen csomagolás egyforma. A dobozok festése viszont egyszerűen szép!

Nem túl harsány és nem túl hivalkodó, ja várjunk, hát egyáltalán nem hivalkodó! Inkább letisztult és ez az, ami kell szerintem. Vannak termékek, amiknek jól áll a harsány megjelenés és a rikító színek. A Get More Vits aludobozos vitaminvizeknek pont a letisztultság áll jól.

 

 

 

Kaptunk Citrom & Lime,  Málna & Áfonya, Mangó & Marakuja valamint Trópusi ízű italokat. Ez utóbbi nem csak vitaminvíz, hanem a fáradtság enyhítésére is szolgál, valamint a ha edzés előtt ilyet iszogatunk, akkor könnyebben regenerálódunk. Sok sok aminósavat és vitamint tartalmaz, persze cukor nélkül. 

Ezek az aludobozos italok szénsavasak, de nem úgy, mint a kóla, hanem olyan „szénsav ligt” módon. Nem is baj, mert ki szeret felfújódva edzeni, vagy a buszon zötykölődni hazafelé.

Az ízek minden Get More Vits termékre jellemzők és érezhetők, így nem is fogom egyesével ezt leírni. Van egy nagyon jellemző dolog az összesre.

Olyan, mintha nem innál semmit!

Vagyis nem az az első reakció, hogy „jujj de finom narancs, vagy mangó íz, de jó ez a lime”. 

 

 

Nem az ízek kavalkádjával és nem az édesítő szerek utóízével találkozunk, habár valljuk be, hogy erre számítunk.

Inkább egy kis szénsavassággal és könnyed termékkel. Nehéz lesz megfogalmazni, de megpróbálom.

Tehát nem a túltolt édesítőszereket, a túltolt ízfokozókat érezzük és nem fog be semmit a rengeteg színezék, amit már sajnos ismerünk más termékeknél.

Szóval az összes termékre igaz, hogy nem szirupot iszunk, hanem egy könyned italt, ami persze az adott íz jegyeit tartalmazza, tehát nem hasonlít egyik a másikhoz.

Ez nem  a ragacsos íz, amire a méhek szállnak!

 

 

Ha elvonatkoztatunk attól, hogy egy üdítő édes és átláthatatlanul tele van mesterséges szinezékekkel, akkor a Get More Vits vitaminvizek tetszeni fognak. Ha pedig az agyon cukrozott egészségtelen üdítőket iszod, akkor meg neked hiába is beszélek!

Nem hagyományos üdítőital szerintem a Get More, hiszen vitaminvíz, szóval ha nem sima vizet iszunk, akkor jobb ha nem keresünk mást, mint azokat a termékeket, amik valamilyen szinten fedezik a napi vitamin szükségletünket és akkor Dr Náray Géza vizsgálatait is kicsit tudjuk kozmetikázni és nem lesz hiányos a vitamin bevitelünk.

Az összes termék tetszett nekünk, de leginkább az aludobozos és a multivitaminos rágók. Persze jó, hogy a gyerekeknek is készítettek menő kis italokat, így nagy piros pont a Get More Vits-nek!

 

 

Most pár napig érdemes kóstolgatni, mert elég nagy kedvezmény van! 

Kattintsatok ide és ki is derül mennyi az annyi!

 

A Get More Vits vitaminvizeket a hazai forgalmazótól a Rémida Kft-től kaptuk és az összeset meg is ittuk!

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek