FOSSIL karórám bemutatása, a proKarórák.hu oldaláról és ajánlásaim

Estimated read time 5 min read

Egy korábbi cikkemben már szó esett arról az elegáns, gyönyőrű  Fossil karóráról, amit a proKarórák.hu oldalán találhattok meg. Én azóta büszkén viselem, bárhová is menjek.

Kicsit szeretnék mesélni erről a karóráról, hogy bemutassam Nektek is, miért pont rá esett a választásom.

Mivel rengetegszer kell megjelennem elegáns helyen és eseményen, ezért fontos volt számomra, hogy olyan órát hordhassak, ami a saját személyiségem is tükrözi.  Imádom az olyan elegáns és szép karórákat, mint ez a Fossil karóra. Nagyon tetszik benne, hogy fém szíjas, számomra ez sokkal elegánsabbá teszi. Nekem kifejezetten tetszik, hogy római számokkal van rajta több szám is, valamint, hogy minden 5 percenként van jelzés. Így sokkal pontosabb időt láthatok rajta, főleg mikor időre kell mennem valahova. Azok az órák, amiken éppen nem látod, hol tart a nagymutatója, nekem annyira nem tetszenek, a pontos idő miatt. Számomra fontos, hogy mindig ott legyek mindenhol pontos időben, hisz arról is megítélik az embert, ha késik.

Gyönyörű pici, ragyogó kövek díszítik az egész órát. Magát az óratokot körbe, a szíjat több sorban is, valamint a számlapon is vannak. Meglepő, hogy mennyire könnyű az óra szíja. Én sokkal nehezebbre számítottam, de így alig érzem, hogy van rajtam valami.

A működése nagyon-nagyon halk. Szinte csak akkor hallod a másodpercmutató kattogását, mikor a füledhez teszed. Nekem nagyon jó fülem van. Általában a szobában lévő karóra kattogását meghallom, de ennél nem így van. Így bárhová leteszem nem fog zavarni.

Képzeljétek az óra szíját meg se kellett bontanunk, hogy a saját karom méretére állítsuk, ugyanis nekem vékony csuklóm van, így mindig 2-3 szemet ki kell venni a karórákból. De nagyon érdekes, hogy plusz három kapocs volt az órán. Így bármekkora is a csuklód, annyi kapcsot veszel le a szíjról, amekkora szükséges, hogy legyen a hossza. Mivel nekem igen vékony, ezért mind a hármat le kellett vennem, de így annyira tökéletesen áll, hogy se túl nagy, se túl szoros, ezért nem is fordul meg a kezemen, ami elő szokott fordulni a karóráknál. Akinek szükséges, annak a proKarórák.hu is elvégzi a hossz kialakítását.

FOSSIL karórákból ajánlásaim:

Ahogy én nézegettem a Fossil karórákat a proKarórák.hu oldalán, láttam, hogy a legtöbb óra az eleganciát képviseli. Aki imádja, az effajta órákat azoknak szívből ajánlom. A Fossil márka bőr és műanyag szíjjal is gyárt órákat, amiket szintén találhattok ezen az oldalon.

Aki imádja a karóra szetteket, azoknak ajánlom ezt a gyönyörű Fossil karórát. Igazán egyedi, elegáns, multifunkcionális dátum kijelzős, és egy az órához illő, elegáns, de letisztult karkötő tartozik. Őszintén szólva én ebbe azonnal beleszerettem.

Aki a letisztultabb, és visszafogottabb dizájnt kedveli, de az óra legyen mégis ”komoly és határozott megjelenésű”, annak ajánlom ezt a római számlapos, dátumot jelző, karórát rose gold színárnyalatban. Ez egy olcsóbb árfekvésben kapható, és úgy gondolom ez egyaránt felvehető a hétköznapokra, és elegánsabb eseményekre is.

Ez a karóra, pedig egy igazán kecses, nőies darab, pont, mint egy hölgy vonalai. Szerettem volna mutatni egy olyan órát is, ami sokkal kisebb, mint amiket eddig bemutattam és ráadásul bőr szíjjal rendelkezik, így akik jobban preferálják a bőr szíjú karórát, azoknak bátran ajánlom ezt a darabot.

Óriási választékot találtok anyag kínálatban a karórák között, ugyanis kaphattok, titán, nemesacél, bőr, kerámia, textília, szintetikus, műanyag, fa anyagú karórákat is!

Az oldalon pontosan rá tudtok keresni mindenféle kritériumra:  szíj, funkciók, óratok anyaga, szerkezet, típus, forma, üveg, vízállóság, tok színe, márka, ár szerint, órák színe. Szóval azt hiszem, mindent tudsz szűrni, amilyen a te zsáner karórád. Ez alapján mindenki megtalálja az igazit ezen az oldalon.

Jó böngészést kívánok mindenkinek!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek