Hean sminktermékek, TESZT

Estimated read time 3 min read

 Hogy mi is a HEAN? Egy luxus minőségű, lengyel kozmetikai termékeket gyártó cég, csupa meglepetéssel.

 

Nagy örömömre szolgált kipróbálni néhány terméküket, és alig vártam, hogy szavakba öntsem a véleményem.

Kezdeném először a HEAN Pearl&Minerals szájfényivel. A szájfény 100%-ban természetes gyöngyből származó ásványi anyagokkal dúsítottak: Ca, Na, K, Cu, Mn, Fe, Zn . A természetes gyöngyházpor regenerálja és kisimítja az ajkakat, miközben gyönyörű színt és selymes fényt kölcsönöz nekik. E-vitaminnal és természetes olajokkal biztosítják a tökéletes ápolást, a Covabead Glass formula mikorméretű pigmentált gömbökkel teszi simábbá az ajkakat és meghosszabbítja a színek tartósságát. Személy szerint imádtam a fényét, tartósságát és csillogását. Kiválóan tudtam különböző rúzsokra alkalmazni. A másik szuper hír, hogy 14 színben megtaláljátok, így kedvetekre tudtok válogatni. Ha pedig rúzsokra, vagy szájkontúr ceruzákra vágytok, ezeket szintén mindd megtaláljátok a HEAN-nál.

A következő teszt alanyom a HEAN Wild Cat Eyes szempillaspirálja volt. Elasztikus formulájától gyönyörűen és látványosan hosszabbak lesznek a pillák. Ha a cicás tekintet a cél, akkor ez a tökéletes választás.. Keféje tökéletesen szétválasztja a pillákat és nem csomósodik. Életem eddig legjobb szempillaspirálja volt. Extra fekete, extra hosszú, extra szexi pillák!

 

 

Jöhet a harmadik smink csoda, avagy a HEAN Stay on Trio szemhéjpúder, mely egy intenzíven pigmentált trió. 30 színben kapható, és szuper szemsminkek hozhatóak ki belőle.
A következő termék a HEAN HYPNO Style szemkihúzó toll. Vékony, filctoll szerű pplikátorral, mely stabil és egyenes vonalat húz, gyorsan szárad. Nem kenődik el és nem veszít intenzitásából.Tartós formula d-panthenollal és glicerinnel, így nem szárítja a bőrt. 3 színben kapható: fekete, szürke, és barna. A termék vízálló.

Az utolsó termék a HEAN Stay On Base, ami egy kiváló minőségű szemhéjpúder alapozó könnyen felvihető állaggal. Javítja a színek intenzitását, tökéletes és tartós alapot biztosít a szemfestéknek, amely egész nap fent tartja a szemhéjpúdert.

Simítja a bőrt és kiegyenlíti a bőrtónusunk színét.Gyorsan és könnyen felvihető!Nem kelt zsíros hatást!

 

A cikkem végére pedig egy meglepetés videót csatolok nektek, többnyire HEAN smink termékeket használva…

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek