proKarórák.hu-Egy karóra öltöztet! Tartja ezt a mondás…

Estimated read time 3 min read

Sokan állítják, hogy egy férfit a cipője és a karórája alapján ítélnek meg elsőre. Én úgy gondolom, ez nem csak a férfire lehet igaz. Hisz egy nőt ugyanúgy öltöztet a karórája, és árulkodik az ízléséről, kifinomultságáról, lelki világáról.

Fossil karóra hétköznapibb megjelenéshez

Mikor még nagyon kicsi voltam volt egy órám, amit nagyon szerettem és le sem lehetett robbantani rólam. Azonban miután elveszett megszűnt az óra imádatom. Évekig nem hordtam órát, és kicsiként még az idő sem volt olyan fontos számomra, mint így felnőtt fejjel. Bár ezzel általában mindenki így lehetett.

Fossil karóra elegánsabb megjelenéshez

Telt múlt az idő és rájöttem, hogy az idő igenis nagy szerepet tölt be mindannyiunk életébe. Nem mindegy, hogy mikor azt a fránya időt tekintjük meg, mire nézünk le és tudatosítjuk magunkban a pontos időt. Szerintem nagyon fontos, hogy örömmel tekintsünk óránkra, és sugallja valamilyen szinten valódi énünket.

Fossil karóra tökéletesen passzol többi kiegészítőnkhöz

Imádom a kifinomult, elegáns darabokat, amit ékszerként hordhatok. Leginkább a fémszíjas karórák nyerik el tetszésemet. Sokáig kerestem, kutattam, mikor rátaláltam egy olyan karóra webáruházra, ahol óriási választék fogadott. Szó szerint napokig tartott a választás, mert nem tudtam dönteni a sok óra között.

A proKarórák.hu  weboldalán több mint 50 világmárka kínálatából választhatsz, melyek legnagyobb része raktáron található, így őrületes sebességgel juthatsz hozzá a kiválasztott darabodhoz. 100%-ban eredeti minden darab, amelyek egyenesen a gyártótól érkeznek és nem másodlagos forgalmazóktól, így bármely probléma esetén gyorsan és sikeresen intézkednek munkatársaik. 12 hónapos garanciát vállalnak az áru visszaküldésére, cseréjére, de meg is hosszabbíthatod azt.

Ha te is szeretnéd megtalálni az igazit és stílusos akarsz lenni a mindennapokban ajánlom, nézz szét a proKarórák.hu weboldalán!

Nekem erre a gyönyörű,  ELEGÁNS FOSSIL KARÓRÁRA esett a választásom, ami tökéletesen passzol hozzám úgy érzem.  Azt hiszem, büszkém viselem majd mindennapjaimban, és bárhová is megyek, legyen az hétköznap vagy egy elegánsabb megjelenés, mindig felhívja majd az emberek figyelmét ez a különleges darab.

Mivel állandó akciókat fedeztem fel a Facebook oldalukon ezért javaslom, kukkants be rendszeresen te is, hátha sikerül lecsapni valami szuper darabra.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek