Szerzői jog

Szerzői Jog és Tartalomvédelem

Üdvözlünk a Tesztvilag.hu weboldalán! Kérjük, olvasd el figyelmesen ezt a dokumentumot, mely a weboldalunkon található tartalmak szerzői jogi védelméről és azok felhasználására vonatkozó szabályokról szól.

Szerzői Jog:

Az itt található minden tartalom (beleértve, de nem kizárólagosan a cikkeket, képeket, grafikákat, videókat, és más médiafájlokat) a Tesztvilag.hu tulajdonát képezi, és szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.

Felhasználási Engedély:

A Tesztvilag.hu tartalmai kizárólag személyes és nem kereskedelmi célokra használhatók fel. Az oldalunkon található anyagokat tilos másolni, reprodukálni, terjeszteni vagy módosítani engedélyünk nélkül.

Képek Használata:

Az oldalunkon található képek és grafikák kizárólag a Tesztvilag.hu céljaira kerültek kiválasztásra és létrehozásra. Minden kép, amely nem a saját készítésűnk, megfelelő engedélyekkel vagy jogi alapokon került felhasználásra.

Jogkövetkezmények:

A Tesztvilag.hu szigorúan érvényesíti a szerzői jogokat és fenntartja a jogot minden jogellenes tartalom használatával kapcsolatos jogi lépésekre. Az engedély nélküli felhasználás vagy másolás jogi következményekkel járhat, beleértve a pénzügyi követeléseket is. Minden jog fenntartva.

Pénzügyi Követelések:

A tartalom engedély nélküli felhasználása esetén a Tesztvilag.hu fenntartja magának a jogot, hogy a jogsértő féllel szemben napi 150.000 forint összegű pénzügyi követelést érvényesítsen visszamenőlegesen.

Kapcsolatfelvétel:

Amennyiben kérdéseid vagy észrevételeid vannak a szerzői jogi védelemmel kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen.

Tesztvilag.hu, spektrummediakft@gmail.com

 

Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a Tesztvilag.hu szerzői jogi szabályzatát és tartalmi irányelveit!