BLING Ékszer- A bizsu birodalom

Estimated read time 4 min read

Egy szuper ékszeres oldalt szeretnék Nektek bemutatni, ahol mindenféle szebbnél szebb csecsebecse közül válogathattok magatoknak.

Ez az oldal a BLING Ékszer, ahol rengeteg kategória közül tudtok választani.

Én is imádom a bizsu ékszereket, hisz olyan egyedi, különleges darabokat találhattok közöttük, amelyeket ezüstben, vagy aranyban iszonyat drágán tudtok megvenni. Tehát már két nagy előnyét el is árultam a bizsuknak: Szuper áruk van, és mégis mutatós darabokat találsz közöttük. A legelegánsabb, divatosabb daraboktól, egészen a lezsereb, vagy akár sportosabb kiegészítőkig mindent beszerezhettek Náluk.

Bizsu kategóriák, amik közül választhatsz:

  • Bizsu Karkötők
  • Bizsu Órák
  • Bizsu Nyakláncok
  • Bizsu Gyűrűk
  • Bizsu Kiegészítők
  • Bizsu Fülbevalók

Ami szintén nagyon tetszik az oldalon, hogy minden fő kategória alatt, találtok alkategóriákat kinézetileg. Tehát ha te például szereted a statement nyakláncokat, mint én, akkor ilyen alkategóriát is meg tudsz nyitni a Bizsu Nyakláncok fül alatt.

Ráadásul minden ékszer ajándékdobozban érkezik, így ajándéknak is kíváló! 8000ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás, de ha nem vásárolsz annyit, akkor is csak 990ft, amit 2 napon belül teljesítenek.

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak minden ékszerre!

Mutatok pár szépséget, amit én is beszereztem a BLING Ékszer oldalról.

Kezdem a kedvencemmel, egy statement nyaklánc, ami igazán egyedi és nagyon mutatós darab. Én bármilyen esti elegáns vacsorához fel tudtam venni, főleg a kivágottabb ruhákhoz, vagy garbós felsőkön is iszonyat jól mutat. Szinte magára vonzza a tekinteteket:

NELLINA

Ezt a NOFIA nevű nyakláncot azért szeretem, mert számtalan módon viselhetem. Felvehetem külön a merev nyakláncot, viselhetem csak a lógó kövecskét és követ, valamint így ahogy van a szett. Nem mellesleg ehhez találtok egy ugyanolyan gyűrűt is mint amilyen ezen a szetten a kő. A gyűrű neve TIRINA. Rajta is ilyen csodás türkiz színű kő található. A gyűrű és a nyaklánc is nikkelmentes, antiallergén.

De ha már a türkiz színnél maradunk, akkor mutatok egy másik görög stílusú gyűrűt, amit ráadásul a saját méretetekre tudtok állítani, így mindenki hordhatja. A gyűrű neve DESIRE és szintén nikkelmentes.

Most pedig egy karkötőt szeretnék bemutatni, ami sokkal szebb élőben, mint a képeken. Pedig a képen is gyönyörű. A neve MARIANA, nikkelmentes és műanyag. Egy kis szívecskével nyitódik, amin egy apró kő található. A karkötő maga nagyon könnyű, igazán mutatós darab.

A következő egy merev nyaklánc, amin bőr szálak lógnak kétoldalt. Egy különleges darab, hisz nem a megszokott középen lógó medálos nyaklánc. SURDA néven találhatjátok meg, szintén nikkelmentes, műbőrrel.

Én imádom a choker nyakláncokat is, ezért mindenképp választottam egy köveset belőle. Bársony anyagon egy fehér-átlátszó kő található. A nyaklánc hosszát állíthatod. CHOKER KRISTÁLYOS néven van fent a webáruházban.

Ajánlanék hozzá egy fekete köves gyűrűt, aminek ezüst kerete van, így akár ezzel a choker nyakláncal is hordható. BONY EZÜST néven fut, nikkelmentes, és igazán nagy, mutatós kő van benne, amit én imádok. Szerencsére ez a gyűrű is állítható, így bárki hordhatja.

Fülbevalót még úgy se mutattam, így szeretném bemutatni a MILINDA fülit. Fekete köves füli. Feketéből sosem elég. Szerencsére ez is nikkelmentes és mondhatni nagyobbacska fülbevaló. Én kifejezetten a nagyobb füliket szeretem, hisz nagyon hosszú hajam van és csak ezek látszanak ki.

Kövessétek a BLING Ékszer oldalát Facebookon is. Itt mindig értesülhettek az újdonságokról!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek