Gél lakk otthon? Naná, a Brillbirddel simán!

Estimated read time 4 min read

Most, hogy itt a jó idő végre, lassan beköszönt a stranszezon is. Ami nem csak a vízálló szempilla spirálokkal jár együtt, hanem a gél lakkozással is. Már aki nem szeretné, hogy a sok víztől lepattogjon a körömlakkja, ami engem személy szerint rémesen szokott bosszantani. Ezért is örültem annyira, hogy tesztelhetem ezt a csodás termékcsaládot. Brush&Go

A Brillbird Brush&Go Gél&Lak abban más a többi gél lakktól, hogy nem kell a körmöt előtte felpolírozni, illetve bolyhosítani, így nem roncsojuk a körmünket. Ez nekem már alapvetően nagyon csábító volt, hisz én ezért nem próbáltam még ki a gél lakkozást, mert féltettem a körmeimet. Itt viszon bátran bele mertem vágni a dolgokba, hisz tudtam, hogy amilyen könnyedén feteszem, olyan nemes egyszerűséggel tudom majd eltvolítani is.

A csomagban amit kaptam található volt egy UV lámpa, a színes körömlekk, egy színtelen, illetve egy leszedő folyadék, valamint egy zsírtalanító. Pár perces ismerkeés után neki is vágtam a dolgoknak, amiben édesanyám volt a segítségem. Hisz együtt jobb nem tudni a dolgokat, nem? Brillbirds (2)

El is kezdtük a kezeim rendbetételével. Egy kis formára reszelés, egy kis bőr tologatás, stb, minden amit illik. Utána a zsírtalanítóval végig mentünk a körmökön, rendbe módja szerint. S ezután vettünk egy mély levegőt. Jött a szín. Egy Barbie pink színt kaptam. Kicsit távol áll tőlem ez a szí a mindennapokban, de szép volt. Be kell ismernem szóval elkezdtem megbarátkozni vele. A felvitele egyszerű volt, habár az ecsettel nem voltam teljesen kibékülve nem terült olyan szépen, mint szerettem volna. Node, a szín… Az gyönyörű volt. A Brillbird Brush&Go Gél&Lak GL28-as árnyalata ragyogott a kezemen ami az első réteg után is gyönyörűen pigmentált volt. Megszokás miatt tettem fel azt a plus egy réteget, hogy nehogy azért jöjjön e hamarabb, mert nem tettem fel a másodikat. Magam se hittem el a dolgokat amiket a katalóguskban állítottak, miszerint: ” Egyetlen rtegben is tökéletesen fedő, fényesre kötő könnyen oldható gél lakk családunk a Brush&Go újsabb színekkel bővült. Készítsetek ti is Gél&Lac körmöket maximum 20p alatt!” Nos igen. Már az időnél fel akadt az egyik szemöldököm. Gondoltam a sima lakk csupán felvitelével nem végzek 20p alatt, nem hogy egy gél lakkal. Pedig de. Teljesen kezdőként ráadásul!Brillbirds (3) Az UV lámpa alatt 1p alatt száradt meg a körmöm, teljesen rendben volt.

Innentől kezdődött az igazi teszt. Meddig bírja? Le fog-e pattogni a mosogatás miatt? Veszít-e a fényességéből a sok edzés illetve mindennapok miatt? Én olyan 5 napra tippeltem volna, és már jónak is tartottam volna. De nem. Minden várakozásom felülmúlta, s 2 hét után is úgy nézett ki, mint mikor frissen felvittem. Brillbirds

Én tökéletesen meg volt elégedve ezzel a termékcsaláddal, ami szerintem sokak életét fogja könyebbé tenni. Köröm szemponjtából mindenféle kép. Akinek komolyabban megmozgatta a fantáziáját az ITT tud tájékozódni a dolgokról a továbbiakban illetv rendelni.

Én biztosan fogok rendelni még tőlük 1-2 színt a nyárra. Na és te?

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek