Remington újdonság férfiaknak

Estimated read time 2 min read

2016-ban olyannyira tombol a szakáll trend, hogy a karbantartott haj már nem is elég, szinte kötelező a szakáll valamely formája. Többen a trend követése miatt növesztettek szakállat, van, aki azért, hogy idősebbnek tűnjön tőle és előfordul, hogy valaki csak ki szeretne tűnni a tömegből egy nem hétköznapi szakállal. A szakállal együtt jár annak gondozása is, hiszen az elhanyagolt, előnytelen arcszőrzet pont az ellenkezőjét éri el, mint a célja, negatív benyomást kelt.

Remington_Tesztvilág

 

Az ápolt megjelenésű arcszőrzet elérése még sosem volt ennyire egyszerű!

A Remington Beard Boss szakállvágók ideális megoldást kínálnak a minden pillanatot kihasználó és a stílusukat teljes mértékben az ellenőrzésük alatt tartani kívánó férfiak számára.

Remington_beard-boss_Tesztvilág

Az innovatív Capture Trim technológiának köszönhetően a borosta és szakáll formázását és vágását összehangoltan végezhetjük a hatékonyabb teljesítményt nyújtó éles, fogazott (barázdált) vágó élekkel. Az OptiAngle dizájn a maximális kényelem és ellenőrzés mellett kiváló kezelhetőséget biztosít, és könnyedén siklik az arc körvonala mentén.

Remington_beard-boss2_Tesztvilág

Nyereményjáték a stílusos férfiért!

 

A férfiak arcszőrzetének jólápoltságáról a Remington Beard Boss szakállvágók gondoskodnak, de a megújult külsőhöz egy teljesen új ruhatár passzol. A Remington most futó nyereményjátékának keretén belül tetőtől-talpig felöltözhetünk! Rövid regisztráció után egy szerencsés nyertesé lehet a 100.000 Ft értékű brands.hu ruhavásárlási utalvány! http://www.remingtonbeardboss.hu/

A promóció időtartama: 2016. 05.01 – 31. Sorsolás: Június 3.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek