Tisztelt Olvasó!

Katona ZoltánKatona Zoltán vagyok a Tesztvilág.hu főszerkesztője. Az egyre növekvő fogyasztói réteg teszi hitelessé, és elengedhetetlenné weboldalunkat.
Tesztjeink célja a tudatos vásárlás, és a választás segítése egy bonyolult, vagy bonyolultnak tűnő technikai kérdésben. Csapatunk készen áll mindennemű kihívásnak, hogy minél hitelesebb információkat tudjuk Önök elé tárni. Tesztjeink szerint, ami nem felel meg az általunk felállított minimum szintnek, azt kőkeményen megírjuk. Legyen az egy kis fogpiszkáló, vagy egy multi „csoda” terméke. Bízom abban, hogy munkánk nem hiábavaló és abban, hogy sikereinknek Önök is részesei lehetnek.

Remélem, hogy hasznosnak fogják találni cikkeinket, amiket Önöknek, Önökért készítünk.

Minden jót, és kellemes olvasást kívánok!

 

Szép napot! Namaste! Gauranga! Simon Barbara vagyok. Magamról? Leginkább az „élni és élni hagyni” elvet vallom. Az a tipikus, nem a nekem van egy kutyám, hanem egy kutyával élek ember vagyok, mert ahogy már mások is megmondták: szeretem az állatokat, így nem eszem meg őket. És hogy mit eszek? Arról szívesen beszélek. Utazok, fesztiválra járok, koncerten hol elől pogózok, hol pedig hátul elmélkedek. Nekem mindenről van véleményem, és a tesztvilag.hu oldalon ezt meg is osztom, mert kell, hogy lássunk is, ne csak nézzünk! „Peace, love & empathy” – Kurt Douglas Cobain