Tesztvilág Team

Értékelj minket! 

A Webwiki egy weboldal értékelő felület, ahol nem csak a tesztjeinket, hanem az  egyéni véleményed is megírhatod. Mi ezek alapján tudunk dolgozni,  hogy milyen jellegű teszteket látnátok szívesen. Köszönjük!

Értékelés íráshoz kattints a Webwiki logóra!

Reviews of tesztvilag.hu

A Tesztvilág csapata egy lelkes “társulat”, akik szeretnek mindent megnézni és kipróbálni. Persze sokszor még szét is szedünk valamit, hogy lássuk hogy mitől is működik.

A Tesztvilág munkatársai sokat agyalnak azon, hogy mi legyen a következő olyan teszt, ami sok embert érdekelhet. Autó vagy egy telefon? Megpróbálunk szerte ágazóan gondolkodni, és összeállítani egy olyan oldalt, ahol mindenki megtalálja a neki tetsző terméket/szolgáltatást.

Többen tesztelünk és írjuk a cikkeket. Van, aki koncertekre szeret járni vagy fotózni, de van, aki a műszaki cikkek szakértője és olyan is, aki tényleg nyakig merül még a legrosszabb tesztbe is.

Utazunk, sietünk, írunk, írunk, írunk…

Mi sem vagyunk tökéletesek. Szoktunk vitatkozni is, mint a legtöbb családban, de ennek ellenére mára már sikerült egymást megfelelően kezelni és szeretni.

Tesztelünk éjjel és nappal.

A fürdőszobában és a nappaliban. A szomszédban és a nyaralás alatt. Bekenjük a hajunkat mindenféle szerrel, és kipróbálunk veszélyesnek is mondható eszközöket. Iszunk és eszünk – sokszor olyan dolgokat, ami egyébként eszünkbe sem jutna és sokszor betegen éjszaka is a számítógép előtt ülünk, hogy megírjuk a cikkeket.

De megéri! Megéri a kommentekért, amiket a Facebook oldalunkon kapunk, és megéri azokért a hívásokért, amikor azt mondjátok “csak azért vettem meg, mert olvastam róla a Tesztvilágon”.

Tehát mi továbbra is kenjük a hajunkra a teszt samponokat és csináljuk azt, ami az elhivatottságunk, a tesztelés!

Translate »