Hungairan Vizsla Inu (HVI)+Videó

Estimated read time 4 min read

Világelsővé vált hazánk legnépszerűbb tokenje

 Akkor kezdjük el, de nagyon sarkítva és egyszerűsítve. Van egy darab pénzed, amit elköltesz és beváltod kripto valutára, ja itt már bonyolult. Beváltod a pénzedet valami másra, mondjuk eurora. Ez egy másik számlán van, szóval nem a sima bankszámládon. Bekapcsolod a laptopot és látod, hogy van egy platformon pl. 10 egység „euród”. Akkor úgy döntesz, hogy veszel belőle egy cuki halacskát egy weboldalon. A pénz egy része a halacska örök joga, ami csak Téged illet, míg a másik része megy jelen esetben a Tropicarium támogatására. Vagyis adományoztál úgy hogy a kis cuki halacska csak a Tiéd, senki másé, persze csak a virtuális térben. Ha későbbiekben azt látod, hogy még többet szeretnél adományozni, akkor csak el kell adni a halacska jogát, ami lehet akár 1 millió dollár is. Te pénzt kerestél így és aki megvette, az meg ismét egy halom támogatást küld így a Tropicariumnak. Ha sokszor cserél gazdát az alul említett NFT kép, akkor az egyre több támogatást jelent.

De a hivatlos sajtóanyag talán többet elárul, mint én. Végig fogunk menni a folyamaton lépésről lépésre és megpróbáljuk ezt úgy bemutatni és tesztelni, hogy a sarki fűszeres is könnyen el tudjon igazodni. (Főszerkesztő)

Az alábbi hivatalos sajtó anyag

Fennállása alig egy esztendeje alatt hazánk piacvezető kriptovalutája lett a Hungairan Vizsla Inu (HVI), most pedig bemutatták új projektjüket, mellyel világelsőkké váltak. Olyan NFT képkollekciót készítettek, amelyre ezidáig nem volt példa.

Az eseményen több ismert személy is részt vett, volt aki igen nagy érdeklődéssel fogadta a világelső lehetőséget. Kollányi Zsuzsi, Köböl Anita, Papp Annamária, Czanik Balázs, Veréb Tamás és Klajkó Szandra, valamint az egykori Barátok közt szerelmespárja, Gombos Krisztián és Truckenbrod Fanni is megjelent.

 

 A Hungarian Vizsla Inu 2021. májusi alakulása óta a token értéke jóval több mint 1.000.000% felett növekedett, közel 42.000 befektetővel büszkélkedhet és 4 tőzsdén van jelen. A pénzügyi tranzakciók mellett a csapat azt is fontosnak tartja, hogy a beléjük fektetett bizalomból vissza is adjanak; jótékonysági formában.

Közel két tucat jótékonysági akciót szerveztünk, mellyel főként állatmenhelyeket támogattunk, majd elindítottuk az NFT alapú örökbefogadást. Új projektünkkel a világon elsőként bocsátunk piacra állatkerti állatokat ábrázoló NFT képeket; mostantól a Tropicarium élőlényeit lehet NFT képek formájában örökbe fogadni” – mondja Gülsen Péter, a HVI alapító-projektmenedzsere. 

„Egyedi koncepciója és lélegzetelállító látványvilága miatt döntöttünk a Tropicarium mellett. NFT kollekciónkban a cápás állatkert 125 lakója közül lehet választani – a legkülönlegesebb halaktól, a cápán, ráján át, egészen a kígyóig –, 1 és 1.000 USD közötti értékben. A megvásárolt képek értékének 90%-át a Tropicariumnak adományozzuk” – mondja Sándor Fábián, a HVI alapító-business menedzsere. 

 

Nem is mi lennénk, ha nem tesztelnénk ennek a kripto valutának a működését és azt, hogy valóban érkezik e támogatás az adott helyekre, ebben az esetben a Tropicariumnak. Bízunk abban, hogy a két ötletgazda merőben megváltoztatja a felfogásunk mind a támogatás, mind pedig a virtuális gazdálkodás tekintetében. 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek