Lagom Fotóstúdió Győr

Estimated read time 5 min read

Lagom Fotóstúdió Győr

Győr legújabb fotóstúdiójában jártam, amely nem más, mint a címben is említett Lagom.
A stúdió a Serfőző utca 13-as száma alatt található, azonban kicsit trükkös az odajutás. A stúdió tulaja, Bella Dóra viszont készséggel segít mindenkinek, így, ha valaki eltéved, akkor bátran keresheti őt. Viszont Dóri sem bízta a véletlenre a dolgot, ahol csak tudja feltünteti a kocsival való odaérkezés módját. A honlap mellett emailben is kiküldi ezt, amikor emlékezteti a bérlőt a foglalásról, így ezt én is megmutatom most a cikkben:
„Ha a város felől érkezel, akkor a sínek után jobbra a 2. utca (közvetlen a gyalogosátkelő után). Az utcán végig kell jönni, ott jobb oldalon lesz a Matusz-Vad és a Csík és Csík gyárak, majd ez után jön egy fehér kapu. Azon kell majd bejönni, amit én tudok kinyitni. Miután bejöttetek, balra kell kanyarodni, az Insigno Stúdió irányába.”

Igen, ebből következik is a következő fontos információ, mégpedig az, hogy két külön stúdió található egy épületen belül. Tevékenységükkel nem zavarják egymást, a folyosó két végén találhatóak. Egy esetben egy kicsit érezhető, hogy egy másik stúdió is van: ha a szomszédban túlságosan feltekerik a zenét, akkor az a Lagomban is egy kicsit hallható.
A tömegközlekedési lehetőségek a honlapon nincsenek feltüntetve és sajnos a hivatalos útvonaltervező oldalon sem találhatóak meg olyan könnyen, de Dóri megválaszolta ezt a kérdésem. A 34-es busszal a Szabadhegyi vasúti megállónál kell leszállni, vagy a győri vasútról személyvonattal ugyanide lehet érkezni. A gyaloglás innen a stúdióig mindkét esetben körülbelül 10 perc.
Mi autóval érkeztünk, és egy zárt parkolóban (a bizonyos fehér kapun belül, amit Dóri nyit ki a bérlés előtt 5 perccel) tudtunk parkolni, közvetlenül a stúdió mellett.

Itt az ablakban már láthatjuk a Lagom Stúdió tábláját. A fehér műanyag ajtón belépve egy sötétebb hangulatú folyosón találjuk magunkat, ahol, ha balra fordulunk láthatjuk Dóri munkaállomását. Erre kell tehát mennünk, és a folyosó végén jobb oldalon található a már melegebb, bohém hangulatú Lagom Stúdió.

Ha már szó esett az ablakokról, ezeken rengeteg fény érkezik, jó időben déltől egészen a naplementéig besüt a nap. Nekem elég volt az állandó fényű LED kiegészítésnek, derítésnek, de lehetőség van vaku használatára is.

A stúdió maga 50 nm, amelynek saját mosdója van, így ki sem kell jönni a teremből, hiszen ezen belül van az elszeparált helyiség.

A díszletet szezonálisan változtatják, de ezt a bohém, természetes hatást minden esetben követik a későbbiekben is. Korábban egy függőhinta, egy gyermek sátor, egy kanapé és egy húsvéti rész volt itt a sok kis részlet mellett.

A jelenlegi díszletről is készültek friss képek.

Ami még egy rendkívül jó dolog az az, hogy vannak nagyon aranyos kellékek, amelyeket ingyen használhatnak a bérlők. Ilyenek például a kis játékok, egy mű születésnapi torta számokkal, gyermekruhák és még sok minden más.

Véleményem szerint első sorban portré, páros, család és gyermek fotózásokra tökéletes ez a stúdió, de természetesen a lehetőségeknek ebben az esetben is csak a képzelet szab határt. A terem fűtött, így egészen kicsi babákat is nyugodtan lehet fotózni itt.


A bérlőket sosem hagyják egyedül, ha valami probléma adódna, akkor nyugodtan fordulhatsz hozzájuk. Dóri asszisztenciát is vállal, de ezt előre kell jelezni, ha ilyen igényed van.


A stúdióban kártyával és készpénzben is tudsz fizetni, de, ha teljesen biztos vagy benne, hogy menni fogtok, akkor utalhatsz előre is.
A stúdió állatbarát, amennyiben a kiskedvencek szobatiszták.
Mi nagyon jól éreztük magunkat a stúdióban, szerintem nem ez volt az utolsó alkalom, hogy itt jártam.


A stúdió weboldala: http://lagomstudio.hu/
A cikk írójának oldala: https://www.facebook.com/aradilillafoto

 

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek