HLC Office Stand állólámpa teszt

Estimated read time 4 min read


HLC Office Stand állólámpa by Luminis: Két hónapnyi tapasztalat

 


Az irodai munka során a megfelelő megvilágítás elengedhetetlen. Ma már a cégeknek – így nekünk is – fontos a Wellbeing, azaz a vállalati jólét, mely komoly pénzügyi és versenyképességi előnyt jelenthet. Egy jó minőségű állólámpa nem csak a munkakörnyezet kényelmét és hatékonyságát növeli, hanem a szem egészségére és a közérzetünkre is pozitív hatással lehet. A HLC Office Stand állólámpát körülbelül két hónapja használom minden nap. 
Az első dolog, amit rögtön kiderül, amikor kibontottuk a lámpát, hogy nem csak stílusos és elegáns designnal rendelkezik, hanem az IKEA bútorokon szocializálódott embereknek az összeszerelése is gyerekjáték. Szerszámok nélkül (a hozzá adott imbuszkulcson kívül) is, kb. 15 perc alatt összerakható. Az első pillanattól érződik rajta, hogy „van benne anyag”. Minden eleme prémium minőségről tanúskodik. Az minimalista derékszög és az alumínium felület minden modern irodába beleillik. 


A lámpa fő előnye azonban a fényminősége. A HLC Office Stand lámpa LED technológiával működik, és képes kellemes, természetes fehér fényt kibocsátani, direkt és indirekt világítással. Az érintőképernyőn könnyen szabályozhatjuk a fényerőt és a szín hőmérsékletet. Akik hosszú órákon át dolgoznak irodában különösen nagy segítség az automatikus fényszabályozó, amely beállítja a megfelelő színhőmérsékletet és fényerőt a napszaknak megfelelően, így létrehozva egy emberközpontú világítást.
A LED technológia rendkívül hosszú élettartamot ígér alacsony fogyasztás mellett, de az energiatakarékosságot tovább gondolva a HLC Office Stand lámpába jelenlétérzékelőt is építettek. Ha elhagyjuk az asztalunkat bizonyos idő után mozgást nem érzékelve lecsökkenti a világítást 30%-ra, majd újabb pár perc nyugalmi helyzet után lekapcsolja a lámpát a munkaállomásunknál. Ha viszont visszatértünk a tárgyalásból vagy az ebédből, azonnal felerősödik az általunk beállított értékre.

 



Az állólámpa rendkívül stabil, és a lábán található tapadókorongok megakadályozzák az esetleges elcsúszást vagy borulást. A lámpa könnyen tisztítható és karbantartható, ami további előny.
Összességében, a HLC Office Stand állólámpa egy megbízható és stílusos választás az irodai megvilágítás számára. Az elmúlt hónapok során a lámpa megfelelő fényminősége, energiahatékonysága és stílusos designja minden elvárásunkat felülmúlta. A hozzánk érkező vendégeink egytől egyik megcsodálták az irodánk új ékének! Nagyon elégedettek vagyunk vele, és bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy megbízható, kiváló minőségű és modern irodai állólámpát keres.


További információért látogass el a: https://www.luminis.hu/hcl-office-lampacsalad?v=b7b82d2dc218 oldalra.

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek