Személyi változások a Hungexpo Zrt.-nél

Estimated read time 2 min read

Új vezető irányítja márciustól a Hungexpo szakmai és közönségkiállításait. Szilágyi Balázs kereskedelmi igazgatóként felügyeli majd a területet. Az eddigi kereskedelmi igazgató, Szilvási Krisztina a jövőben a GL Events cégcsoport olaszországi kiállítóhelyén vállal fontos szerepet.

 


Amint arról már korábban hírt adtunk, Magyarország legnagyobb és legrégibb kiállítás szervezője és professzionális rendezvényközpontja, a Hungexpo kapott felkérést a GL Events cégcsoporthoz tartozó olaszországi Lingotto Fiere kiállításiközpont irányítására. A cég ezért Szilvási Krisztinát, a Hungexpo Zrt.
eddigi kereskedelmi igazgatóját kérte fel a Lingotto Fiere kereskedelmi igazgatói feladatainak ellátására. Szilvási Krisztina több mint húsz éves kiállításszervezői tapasztalatával segíti ezután a torinói kiállítási központ munkáját. Emellett továbbra is ő felel a Hungexpo egyik legnagyobb és legsikeresebb kiállításáért, az évenként megrendezett AgroMashExpo-ért. A szervezeti átalakítás után a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója Szilágyi Balázs lesz. A fiatal szakember a népszerű FeHoVa kiállítás igazgatójaként
dolgozott az elmúlt években a Hungexponál, e szerepkör megtartása mellett a jövőben feladatai közé tartozik valamennyi szakmai (B2B) és közönség (B2C) kiállítás teljes körű irányítása. Szilágyi Balázs a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen nemzetközi gazdálkodási szakán végzett, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen pénzügyi mesterdiplomát szerzett. angolul, németül, oroszul beszél. A Hungexpohoz érkezése előtt több cégnél dolgozott, vezetői tapasztalatait a Hungexponál szerezte.
Mindkét kollégának sok sikert kíván a Hungexpo vezetése.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek