Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbank – A nyaralásunk megmentője

Estimated read time 7 min read

Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbank – A nyaralásunk megmentője

Nyaralás: az év legjobb része, amikor a végre kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból, és élvezhetjük az időt a családdal vagy a barátokkal. Azonban ezek a kivételes pillanatok még nagyszerűbbek lehetnek, ha van nálunk egy ilyen erőmű, ami segít, ha az okostelefonok, tabletek vagy más eszközök akkumulátorai lemerülnek, és nincs elérhető elektromos csatlakozó a töltéshez. Bár esetünkben a kütyü töltés csak egy kis szelete volt a sok funkciónak, amiben ez a bivaly erős eszköz s.  Ebben a cikkben a Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbankról lesz szó, amit nemrégiben Olaszországban teszteltünk, és amelynek használatával nyaralásunk egyszerűbbé, kényelmesebbé és élvezetesebbé vált.

 

 

A Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbank Bemutatása

A Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbank egy olyan készülék, amely azonnal magára vonja a figyelmet. Nem csak egy hordozható töltőegység, hanem egy multifunkcionális eszköz, amely lámpaként is szolgál, és rendkívül tartós kialakításának köszönhetően bármilyen körülmények között használható. Az eszköz lámpája egy pillanat alatt fényt teremt sötét helyeken, és a töltőkapacitása lehetővé teszi, hogy többször is feltöltsük a különböző készülékeinket. Sőt ami nagyon praktikussá teszi, hogy három féleképpen is tölthetünk vele. Az első a hagyományos USB-s fali töltő, (ami 2A-es töltés esetén 4 óra), vagy a tetején lévő napelemes töltővel (kb. (0-25%): 20 óra), vagy a kézi tekerővel ((0-25%): 5 óra). Persze a két utóbbi inkább csak vésztartaléknak jó, de ha nagy bajban vagyunk, akkor “életmentő” lehet.

Teljesítmény

A Survivor Lantern Powerbank hatalmas 10000 mAh (37 Wh) kapacitással büszkélkedhet, ami tökéletes ahhoz, hogy számos eszközt tölthessünk fel a powerbank újra töltése nélkül. Tesztelés során a powerbank számos alkalommal oldotta meg a család szerteágazó igényét, pl. mikor az okoseszközeink lemerültek a tengerparton, vagy a semmi közepén kellett fényt varázsolni este. De legyen szó egész napos zene hallgatásról, levelezésről, könyv olvasásról vagy fényképek készítéséről, szerkesztéséről a Survivor Lantern mindig rendelkezésünkre áll, hogy energiával lásson el minket.

 

 

A powerbank emellett több bemeneti és kimeneti porttal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több készülék egyszerre történő töltését. Ez rendkívül praktikus, különösen akkor, ha a család több tagja vagy a barátok is használni szeretnék a készülékeiket. Volt, hogy egyszerre két eszközt is töltöttünk a napágy mellett, míg a töltő a nap sugaraiból nyerte az energiát.

Kényelem

Az eszköz beépített LED lámpával is rendelkezik, ami igazán különlegessé teszi. A lámpa könnyen be- és kikapcsolható, és szabályozható fényereje, így bármilyen helyzetben alkalmazható. A gyenge fénytől az erős világításig bármilyen körülmények között megfelelően működik. A Survivor Lantern Powerbanket így nemcsak a készülékeink töltésére, hanem esti teraszos vacsoránál vagy késő este egy pihentető olvasáshoz is használtuk.

 

A lámpa rendkívül hatékony és hosszú élettartamú, akár 48 órán keresztül is használhatjuk egyetlen feltöltéssel. Ez különösen hasznos lehet a táborozás, tóparti horgászás vagy hosszú éjszakai kempingezés során, amikor nincs elérhető elektromos áram.

Tartósság

Az eszköz tervezésekor különös figyelmet fordítottak a tartósságra. A Survivor Lantern Powerbank IPX5 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy por behatolása ellen korlátozott védelemmel van ellátva és védett minden irányú vízsugár ellen, 6,3mm fúvókán 12,5 l/min. átfolyás esetén 3 percen keresztül 3 m távolságból (bármit is jelentsen ez) :). Tehát ne aggódjunk a homok vagy a víz behatolása miatt, ha a strandon használjuk. Az eszköz gumiborítása további védelmet nyújt az ütésektől és a károsodástól.

Az olaszországi nyaralásunk során az eszköz valósággal életünk részévé vált. Nemcsak, hogy megbízhatóan töltötte a készülékeinket, de a lámpája is sokszor jött jól sötét helyeken, este a medence parton, vagy a vacsora utáni borozgatásoknál a teraszon.

Extrák

A Sandberg Survivor Lantern All-in1 1000 Powerbank ezen felül még további extrákat is tartogat tulajdonosai számára, mint a DAB+ (174 – 240 MHz) és FM rádió (87.5 – 180.0 MHz). Ha nincs kedvünk rádiót hallgatni ott a Bluetooth 5.0 lehetőség, amivel okos eszközeinket köthetjük össze az eszköz         2 X 7 watt-os hangszóróival, így bármikor és bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket. Nem mondanám, hogy acélos és kristály tiszta hangzása van, de adott körülmények között jól jött, ha az olasz slágerekre vágytunk háttérzenének. Ha esetleg Toto Cutugno örökzöldjeit hallgatva elkóborolnánk az erdőbe, megtalálásunkban nagy segítség lehet a vészjelzeti fény, ami SOS morze fényjelekkel és szirénahanggal hívhatja fel ránk a keresők figyelmét.

Összegzés

A Sandberg Survivor Lantern All-in1 10000 Powerbank valóban egy kiemelkedő eszköz, amely minden szempontból megfelel az elvárásoknak. Nagy kapacitása lehetővé teszi a több készülék egyszerre történő töltését, a beépített lámpa pedig különleges kényelmet és biztonságot nyújt. A tartóssága és vízállósága miatt ideális választás bármilyen vízparti tevékenységhez vagy kempingezéshez. Tökéletes választás horgászoknak, az esti pecázásoknál ideális lámpaként, töltőként és akár unaloműző rádióként, hangfalként. A majdnem 50.000 Ft-os ára elsőre soknak tűnhet, de ha az ember összeszámolja, hogy mennyi lenne egy 10.000 mAh-s Powerbank, egy akkus lámpa, egy Bluetooth hangfal és rádió, akkor úgy már több mint baráti.

 

Gyártói oldal: KIKK IDE

Itt tudjátok megrendelni: KLIKK IDE

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek