Az év terméke 2021

Kedves Olvasóink!

Nem vagyunk díj osztogatók és nem is szoktunk összehasonlító teszteket írni, hiszen minden terméknek megvan a saját jó és rossz tulajdonsága egyaránt. Az év terméke díjat nem csak az a termék kaphatja meg, ami a luxust, vagy a csúcskategóriát képviseli, mivel egy egyszerűbb és olcsóbb termék is lehet a kategóriájának királya. Az a termék lehet nálunk az év terméke, ami minden szempontból elnyeri a tetszésünk és egyértelműen rá mondjuk, hogy „IGEN!” 

A szempontjaink

  • csomagolás
  • egyszerű használhatóság
  • praktikum
  • kompaktság
  • felhasználói élmény
  • anyag minőség
  • és nem utolsó sorban a termék minősége

Túl vagyunk idén is többszáz jobbnál jobb teszten, az autóktól az éttermekig és a véleményünk minden esetben az akkori meglátásunk és a felhasználói véleményünk tükörképe. Bízunk abban, hogy az elmúlt években is sokaknak segítettünk a vásárlás előtt eldönteni, hogy mit érdemes és mi az, amit nem ajánlunk.

A 2021-es évben elmaradtak a nagy koncert és fesztivál beszámolók, de helyette más és más izgalmas teszttel próbáltuk az olvasókat kényeztetni. 

A 2022- es évben rengeteg érdekes Tesztvilág TV adással jövünk, hiszen fél éve már kollégáink forgatnak európai és Ázsiai országokban, amiknek utómunkái folyamatban vannak. 

Bízunk abban, hogy az elkövetkezendő években egyre többen olvasnak minket és egyre több kérdést tudunk megválaszolni a tesztelt termékekkel kapcsolatban.

Köszönöm a Tesztvilág minden tesztelőjének az önzetlen munkát és azt, hogy szabadidejükben azért dolgoznak, hogy Önöket, az olvasókat segítség tesztjeikkel!

A Tesztvilág.hu főszerkesztőjeként kívánunk az egész csapatunk nevében Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

(Katona Zoltán)

 

A Tesztvilág.hu év terméke 2021-ben 

 

Nothing ear füldugó

 

 

A termék minden szempontból telitalálat volt nálunk, ami méltán lett az év terméke. A füldugót tesztre a termék európai képviseletétől a TCCM kaptuk.

A füldugóról készült tesztünket pedig ITT olvashatjátok!