Vitamin Well – Vitamin Well

Estimated read time 5 min read

Már nagyon sok üdítőt megkóstoltunk és szinte mondhatjuk, hogy az ízlelőbimbóink ki vannak hegyezve, mint a legjobb penge.

Most a Vitamin Well üdítőitalt vettük szemügyre.

Vitamin Well

Vitamin Well

 

Mi négy ízben kaptunk a forgalmazótól.

  • Citrom-Lime
  • Rebarbara-Eper
  • Zöldalma
  • Barack

Ezeket a palackokat szépen bedobtuk a nálunk lévő Nissan Qashqai tesztautóba és annak rendje és módja szerint lerobogtunk a horvát tengerpartra, hogy jól behűtve végigízleljük a vitaminokkal dúsított szénsavmentes üdítőket.

A vitaminoknak óriási szerepe van szervezetünk megfelelő működésében.

Vitamin Well (2)

Elsőnek a Citrom/Lime párosítást kóstoltuk, ami nem fanyar, hanem inkább enyhén édeskés, de az édes íz sem mondható valami túlzott vezér íznek. Nem igazán lehet kivenni egy ízt sem, hogy most inkább lime, vagy inkább citrom a vezérsík. Nagyon összhangban van. Persze személy szerint ha már citrom és lime, akkor nem várok(vártam) édes ízt, inkább pont az ellenkezőjét, hiszen mégis csak valami jó kis frissítőre asszociáltam, amit magammal vihetek jól lehűtve az edzőterembe. Ennek az íznek a számomra elért értékelése a tízes listán 10/7.

VITAMIN WELL RELOAD 
Citrom és lime ízesítéssel – újult erővel
A Reload üdítőital többek között magnéziumot, biotint, B12-, valamint D-vitamint tartalmaz. A magnézium hozzájárul a szervezet elektrolit-egyensúlyának fenntartásához. A biotin és a B12-vitamin résztvevői az energiát adó anyagcsere folyamatoknak, a D-vitamin pedig segíti az immunrendszer normál működését.

A második a Rebarbara/Eper házasítás. Ez már igen! A lehűtött üdítő nagyon finom. Fontos a hűtés, mert szobahőmérsékleten nem élvezhető igazán. Persze egyik üdítő sem szénsavas, de itt nem is ez a lényeg, hanem a vitaminpótlás. A rebarbara.eper kombó pozitív értelemben kiveri a biztosítékot. Nagyon finom és az ember nem inni akar belőle, hanem azonnal az összeset meginni. Persze ez is, mint minden más élelmiszer, vagy üdítő értékelése nem lehet egyforma, mert ahány ház annyi szokás. Minden esetre a vitaminnal telepakolt rebarbarás üdítő nekem 10/10!

VITAMIN WELL HYDRATE
Rebarbara és eper ízesítéssel – felfrissít és hidratál
A Hydrate segíti a szervezet folyadék visszapótlását. C-, B12-vitamint, valamint pantoténsavat tartalmaz, amely vitaminok hozzájárulnak a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez. A biotin, a niacin és a cink pedig a bőr rugalmasságának megtartását segítik.

A harmadik a Peach (Barack) ízű üdítő. Még ugyan nem említettem, de a palackok 500 ml térfogatúak, vagyis simán megisszuk és nem kell a nagy palackot cipelni a táskánk alján. De még az autó italtartójába is szépen belepasszol.

A barack íz is kellemes és érezni a barackot. Rossz utóíze nincs, csak az enyhének mondható barack. Mintha csak a barack konzerv felhígított változatát innánk. Kellemes hűsítő annak, aki barack fan. Nekem ez 10/8.

VITAMIN WELL ANTIOXIDANT 
Őszibarack ízesítéssel – antioxidánsokkal a szervezet sejtjeinek védelméért
C- és E-vitamint, szelént, mangánt, rezet és cinket tartalmaz, amely antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagokhozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A negyedik íz a Zöldalma íz.

Itt már megérkezett az az íz, amit hiányoltam az első citrom-lime íznél a savanykás ízt. A zöldalma íz nagyon karakteres és nekem nagyon tetszett. Persze ahány ház, annyi szokás ismétlem magam. A vitaminok minden ízben megtalálhatóak, mint pl hozzáadott B12, C, E, Niacin, folsav, biotin, pantoténsav, magnézium, cink, szelén.

Szénhidrát tartalma igen alacsony, hiszen 100 ml csak 4,2 g cukrot tartalmaz. Én persze jobban örülnék ha az a kis szénhidrát sem lenne benne, de ha az mondom, hogy egy cukorbeteg napi szénhidrát bevitele kb 400 gramm, akkor az a 4,2 szinte semmi. Nekem a zöldalma íz végül is 10/9.

VITAMIN WELL EVERYDAY 
Zöldalma ízesítéssel – a mindennapi feltöltődéshez
Az Everyday üdítőital 7 féle vitamint és 3 féle ásványi anyagot tartalmaz, úgymint B3, B5, B12 és Biotin. A niacin, a pantoténsav, a B12-vitamin és a biotin résztvevői az energiát adó anyagcsere folyamatoknak, az extra magnézium pedig hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

Összegzésképen, ha egy kicsit is fontos az, hogy mit isztok, akkor legyen inkább vitaminokkal dúsított üdítő, mint valami hagyományos 0 Ft-ot érő cukros lötty.

Persze ha érdekel titeket minden, ami a Vitamin Well házatályán történik akkor lájkoljátok őket erre a szövegre kattintva

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek