A legjobb E-TWOW kiegészítő

Estimated read time 3 min read

Igen, a legjobb kiegészítő az otthoni E-twow elektromos roller tárolására. 

Nem csak én vagyok ezzel egyedül, aki nem tudja megfelelően tárolni otthon a rollert. Ha lefekteted, vagy csak simán összecsukod, akkor se jó, mert véletlenül (mi is jártunk így) eldől és olyat ver a lábunkra, hogy az összes szomszéd hallani fogja, ahogy „imátkozunk a mindenhatóhoz”. Mindig útban volt nálunk is. Tettük a rollert ide-oda, íróasztal alá és a fal mellé, de valahogy sosem volt jó. Mindig belerugtunk, mert minek nézzünk a lábunk elé, hiszen otthon vagyunk és minden flott.

Mondják sokan, hogy amire nincs megoldás, az nincs is! Itt egy ragyogó példa a roller tartó konzolra is, amibe függőlegesen kell a rollert beleállítani és úgy áll benne, mint Katiban a gyerek, vagyis teljes biztonságban.

Ezt az ötletes megoldást az E-twow üzletben láttam és addig sírtam, amíg nem jutott nekem is a készletből. Az üzlet weboldalán ezzel a képpel reklámozzák, de a Tesztvilágnak ennyi azért kevés.

Persze azért látható, hogy az első tengelyen és a roller „taposójának” orrán fekszik fel a csúnyának nem mondható kis dokkoló.

Teljes valójában így néz ki

Nem árt ha szép, de engem csak az érdekel, hogy megbízhatóan tudjam a rollert dokkolni, persze milyen menő lenne ha ezzel egyidőben egy házi kis töltőállomás szerepét is ellátná. Nekem semmi sem jó, mert akkor lehetne már rajta egy kis halvány kék, vagy vörös LED fény is. De félre a túlzásokat. Beletettem a rollerem és valóban masszívan és biztosan áll benne a roller. Nem kell attól tartani, hogy feldől, még úgy sem, hogy van egy kutyánk is a lakásban. Jól meg lett tervezve és a praktikumról nem is beszélve a rollerrel együtt igen szépen kiegészítik egymást.

Közben elolvastam az üzlet Google véleményeit és meglepően jókat olvastam. Nem csak a választék miatt, hanem leginkább a profi szakértelem vonatkozásában. 

Na de mutatom az én rollerem, akarom mondani az én rollertató konzolom. Fogalmam sincs mi a neve, de nem is érdekel annyira.

Szóval ennyi, nem is kell erről vagy ettől elájúlni, mert pont arra jó, amire való, vagyis, hogy többé ne legyen útban a roller és ne dőljön a lábunkra, amivel csak a bosszúság van.

Köszönjük a kis dokkolót és ha nektek is tetszik, ITT tudtok rendelni, vagy akár személyesen is megvenni.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek