Megnyitotta kapuit a Four Points by Sheraton Budapest Danube

Estimated read time 3 min read

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube. A beérkező előfoglalások volumene és az első vendégek visszajelzései egyaránt az első fővárosi Four Points by Sheraton szálloda pozitív fogadtatását tükrözik.  

 

 

A szállodának otthont adó komplexum építési munkálatai az előzetes ütemezés szerint haladtak, így a Four Points by Sheraton Budapest Danube a terveknek megfelelően június elején fogadhatta első vendégeit. A hotel a XIII. kerület frekventált, ám mégis csendes részén helyezkedik el, 105 szobájának többségéből csodás panorámát kínálva a Dunára, a Margit-szigetre és a Budai-hegyekre. A vendégek kényelmét támogató modern technikai megoldások tökéletes egységet alkotnak a szálloda egyedi – 60-as és 70-es évekbeli eredeti posztereket felvonultató – hangulatával. A kilencedik emeleten kialakított rooftop bar csodás panorámájával és frissítő koktéljaival nemcsak a szállóvendégeket, hanem az utcáról betérő érdeklődőket is felejthetetlen élményekkel és pezsgő hangulattal várja.

 

„Lényeges mérföldkő számunkra, hogy az Accent Hotels nyithatta meg az első budapesti Four Points by Sheraton szállodát és az intenzív előkészítő munkát követően immár vendégeket köszönthetünk a hotelben. Szállodaláncunk hazai piacon szerzett tapasztalata és a Marriott International által biztosított franchise hosszú távon garantálja a szálloda sikerességét és vendégeink magas szintű kiszolgálását” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

 

 

 

„Az első egy hét működésének visszajelzései rendkívül pozitívak vendégeink irányából és a nyári szezon előfoglalásainak volumene is várakozásaink felett alakul” – tette hozzá Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója.

A szálloda nyitó csapatának tagjai Hegedűs Dávid szállodaigazgató vezetésével Dömötör Ágnes sales manager, Fejszák Tamás chef, Kovács Attila F&B manager, Szalai Lilla front office manager, Baranyi Márta housekeeping manager, valamint Gellérfi Károly maintenance director. 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek