Sporthotel Cristall

Estimated read time 3 min read

Tovább terjeszkedik Ausztriában az Accent Hotels

 

 

 

Júniustól az Accent Hotels üzemelteti a festői Stubai-völgyben található négycsillagos Sporthotel Cristall-t, amely csatlakozásával már hat hotelre bővült a magyar szállodalánc osztrák portfóliója. A 44 szobás szálloda wellness részlegével, családbarát szolgáltatásaival és a környék széles programkínálatával mind a négy évszakban élményekkel teli kikapcsolódást ígér vendégeinek.

 

 

 

Varázslatos hegyi táj, érintetlen környezet és az Alpok egyik legjobb síterepe várja a Sporthotel Cristall vendégeit a Stubai-völgyben. A hamisítatlan tiroli hangulatot kínáló hotel szobáiból káprázatos kilátás nyílik a hegyekre, az aktívan eltöltött nap végén pedig a szálloda wellness részlege és beltéri medencéje kínál feltöltődést. A hotel saját parkolóval és mélygarázzsal rendelkezik, az autóval érkező vendégek pedig mindössze 20 perc alatt elérhetik a Stubai gleccsert, ahol november elejétől május végéig tart a síszezon. A gyermekkel utazó családok is számos élménnyel gazdagodhatnak a szálloda falain belül és kívül egyaránt – a kicsik kedvence garantáltan a tágas beltéri játszóház lesz. A gasztronómia kedvelőit autentikus tiroli stílusú étterem várja a regionális és a nemzetközi konyha kedvelt fogásaival.

 


„Az Accent Hotels Stájerországban és Tirolban népszerű sípályák szomszédságában is üzemeltet szállodákat, tapasztalatunknak köszönhetően pedig újabb partnerünk bízott meg minket hasonló profilú szálloda működtetésével. A négycsillagos Sporthotel Cristall immár a hatodik érdekeltségünk Ausztriában és azon dolgozunk, hogy tovább gyarapítsuk az Accent Hotels által üzemeltetett szállodák számát nyugati szomszédunknál” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.
A szállodának otthont adó Fulpmes település a mesés hegycsúcsokkal övezett, 35 km hosszan elnyúló Stubai-völgyben található. A völgy végében magasodó Stubai gleccseren 65 km hosszú sípályán csúszhatnak a téli sportok szerelmesei, a melegebb évszakokban pedi többek között lenyűgöző bicikli- és túraútvonalak, rafting és siklóernyőzés várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat – amelyekhez a Sporthotel Cristall számos kedvezményt nyújt vendégei számára.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek