Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel

Estimated read time 2 min read

Az Accent Hotels veszi át a kecskeméti Aranyhomok szálloda üzemeltetését

Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található 113 szobás t. Az üzleti és szabadidős vendégek igényeire szabott, wellness részleggel is rendelkező hotel a tapasztalt szállodaüzemeltető 21. magyarországi egységeként csatlakozik portfólióhoz.

 

Az Aranyhomok Hotel csodás kilátást kínál vendégeinek a Hírös város főterére komfortos, erkélyes szobáiból. A szálloda hét rendezvénytermével remek helyszínt biztosít kisebb családi és baráti rendezvények, esküvők, illetve nagyobb céges konferenciák lebonyolítására egyaránt. Az események sikerét a természetes fényű termekben a minden igényt kielégítő rendezvénytechnika garantálja. A vendégek a szálloda 420 m2-es wellness részlegén lazíthatnak, élvezve annak széleskörű szolgáltatásait.

„Az Aranyhomok csatlakozásával újabb komplex hotellel bővül szállodaláncunk portfóliója, hiszen nagy szobakapacitásával, tágas meeting termeivel és felszerelt wellness részlegével képes kiszolgálni a szabadidős utazókat és az üzleti célú vendégkört egyaránt. Kecskemét számos kulturális programmal várja a városba érkezőket, amelyek felfedezéséhez remek kiindulópont a központban található négycsillagos szálloda. Az Accent Hotels meg fogja őrizni azt a családias légkört és profizmust, amelyet Gömöri úr irányítása alatt megszokhattak a szálloda vendégei” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

„Olyan üzleti partnert kerestem a szálloda üzemeltetésére, akinek neve garancia a hosszú távú sikeres együttműködésre. Az Accent Hotels tapasztalata és munkatársainak szakértelme meggyőzött arról, hogy a felépített márka a továbbiakban is biztos kezekben lesz” – tette hozzá Gömöri Ferenc, az Aranyhomok Business-City-Wellness Hotel tulajdonosa.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek