Tárhely.eu csúcsra járatva

Estimated read time 5 min read

Tárhely.eu? 

Már megint olyan dolog került elénk, ami igazából nem is tesztnek indult, mégpedig a Tarhely.eu szerver szolgáltató.

Lehet rengeteg butaságot fogok írni, mivel én az ilyen „űrbéli” dolgokhoz nem értek. Na de kezdjük ott ahol mindig is szoktuk a termékek kicsomagolásánál. Na jó itt virtuális csomagolásról beszélünk, mert itt minden a nagy online térben zajlik.

Már a weboldal „kapujában” azonnal láttam, hogy itt nagyon megy a „Gyere Hozzánk és jól jársz!” reklám. A megjelenés nekem személy szerint tetszik, vagyis ez a zöld design. Na de nem ez, ami miatt írok erről a szolgáltatóról. Ez nem valamiféle reklám, vagy hasonló, hiszen a Tesztvilág szerver nem itt van, csupán azt gondolom, hogy nagyon jó a csapat, de erre majd kicsit később kitérek.

 

 

A nyitó oldal, ahogy említettem szép és bizalom gerjesztő. Bár ha jobban bele gondolok, akkor a saját oldalon lévő „önreklámozás” nem olyan jó, sőt még negatív is lehet, na de ez így a legolcsóbb! Szóval a legismertebb tárhely szolgáltató az országban, de ennek ellenére ezelőtt sosem hallottam róla és teljes véletlenségből találtam rá a Google barátunknál. Jelzem ez a találat volt az utóbbi hónapok legjobb találata, mert ha valami jól és pengén dolgozik, az a Tarhely.eu.

Valószínű rengeteg jót fogok írni Róluk, igen Róluk és nagybetűvel, mert sok sok új embert ismertem meg náluk, szóval a virtuális tér mögött hús, vér emberek vannak. Én nem szeretem  azt, amikor a webfelületeken előre legyártott automata válaszok vannak, de gondolom más sem. 

Amikor már regisztráltam, attól a perctől kezdve azt érzem, hogy bár egyedül ülök a gép előtt, de mégsem vagyok egyedül. Van online kérdés lehetőség az admin felületen és még azt is be tudom állítani, hogy sík hülye vagyok (elnézést a kifejezésért), vagy valamennyire konyítok, vagy éppen programozó vagyok. Ennek megfelelően jön a válasz nagyon hamar, hiszen még este 21h -kor is írtam és mindig van ott valaki. 

Az ember valószínűleg idegbeteg, amikor valami nem klappol és ír a szolgáltatónak, jelen esetben a Tarhely.eu-nak. Ilyenkor még kis ikonok közül is választhatunk, hogy vidámak, vagy éppen dühösek vagyunk. Ez tök jó!

Feltettem hát egy kérdést, hogy megmutassam milyen gyorsan válaszolnak. 2021.06.20 van most és a kérdést reggel 8:56-kor küldtem el. A válasz 19 perccel később jött! Nem gépi robot válasz, hanem Tamástól, akinek a nevét és a kérdést is természetesen olvashatatlanná tettem. Szóval ez a nem semmi, mert ma 06.20-án vasárnap van!

Vasárnap sem hagynak magunkra minket! 

 

És ez csak az egyik jó dolog a rengeteg közül, amit azok tapasztalnak, akik itt regisztrálnak. Nem csak válaszolgatnak szépen, hanem még, (vagyis csak az én eseteimre hagyatkozva) több hibát is kijavítottak nekem. Ami nekem feladta volna a leckét, mert én a „sík hülye kategória” vagyok ezen a téren. A plusz pedig az, hogy nem is számláztak ki semmit!

A másik, hogy van mindenre előre megírt útmutató, ami több, mint egyszerű. Pl. ha bármi gondod van, akkor meg tudod keresni az az adminodban és le van írva kb. így ” Lépj be a Kiegészítő tartományok oldalra…, kattints a … és utána válaszd ki a …. ”  Szóval így egyszerű, mint a fa ék!

Visszatérve a Tarhely.eu munkatársaira, vannak személyes kedvenceim, bár sosem láttam őket, de kedvességük és segítőkészségük miatt a keresztnevük megmaradt bennem. Ha valaha is olvassák ezeket a sorokat, akkor… Szeretném megköszönni Nektek a sok segítséget, és azt, hogy amikor a dühös ikont kiválasztva írtam, Ti akkor is ugyan olyan kedvességgel válaszoltatok nekem!” Ki vagytok Ti?  Krisztián, Orsolya, Dávid, Enikő akikre emlékszem, de biztosan többen vagytok. Ilyenkor érzem, hogy valóban szolgáltatást kapok, ami sajnos egyre kevesebb helyen van így!

A Tárhely.eu igazi szolgáltató!

Gyűjtögethetünk pontokat is, amiket be lehet konkrét dolgokra váltani. Jó ez, persze nekem nem ez a fontos, hanem a weboldalaim biztos működése. Gondolom a Tarhely.eu úgy van vele, hogy mi magyarok szeretünk pontokat gyűjtögetni és akkor már legyen egy plusz ez is a sok más mellett, mint pl. ajándék szolgáltatások, tárhely, vagy programok.

 

Talán így már jobban látjátok, hogy miért írtam és miért dicsérem a Tárhely.eu-t.  Minden pofon egyszerű és egyértelmű még a technikai analfabétáknak is. A C panel meg pláne jó!

Kattintsatok a képre a nagyításért!

 

 

 

 

Összességében nekem nagyon tetszik a Tarhely.eu tárhely szolgáltató és mindenkinek szívből ajánlom! A Tesztvilág nem itt hostingol, de hamarosan át fogjuk ide költöztetni a weboldalt, mert sokat számít a profizmus és a kedves szavak, tudjátok Krisztián, Orsolya, Dávid, Enikő, akikre biztosan számíthatok!

Köszönjük Nektek!

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek