Mio Mivue 760D motoros fedélzeti kamera

Estimated read time 2 min read

 

A motoros futároknak, akik most még az úton dolgoznak, érdekes lehet a Mio Mivue 760D motoros fedélzeti kamera.

Ha nem is a forgalom miatt, de különleges felvételeket készíthetünk idén a szokatlanul csöndes autóutakról és városokról.

 

A kamera nem a megszokott egy egységből álló „szett”, hanem ettől azért sokkal több. Szinte ledobjuk a láncot, amikor meglátjuk a sok sok kiegészítőt a dobozban.

 

 

Szóval nem egy, hanem azonnal két kamera, a felvétel start-stop gomb, ami természetesen a kameráktól függetlenül helyezhetünk akárhová, pl. kormány, de akár a tankra és még a motoros ruhára is.

 

 

A beüzemelésre kicsit oda kell figyelni és itt is, mint más terméknél fontos a használati utasítás és a pontos beüzemelés elolvasása. Jön a jó idő, amikor a motoros igazán elemében érzi magát és ilyenkor azért jó ha a védőangyalunk mellett egy technikai dolog, jelen esetben a Mio motoros kamerája is figyel mindent. Ez olyan, mint a lakásbiztosítás, csak akkor kell igazából ha baj van. Persze ezeket a motoros felvételeket, télen majd jó lesz visszanézni, esetleg szerkeszteni, hiszen full HD 1980×1920 méretű. Tehát irány a hegyi szerpentin, irány a Balaton, legyen ez a motoros szezon a Mio által is biztonságossá téve!

Na de! 

Ha mégis autóba kellene szállnod mostanában, jó társad lehet a Mio Mivue C 560 autós fedélzeti kamera.

 

 

Amellett, hogy YouTube-ra való katasztrófaturista felvételeket is készíthetsz vele, sofőrtámogató rendszereinek köszönhetően biztonságosabbá is teszi utad.

 

 

Mindkettőt ki fogjuk próbálni mi is, hiszen nekünk is fontos a biztonság és nem utolsó sorban a teszt autóink védelme, szóval bedobjuk a micro sd kártyákat a menüt magyarra állítjuk és rójuk a kilométereket. 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek