Bankoki Motor Show 2019

Estimated read time 5 min read

 

A 40. BANGKOK INTERNATIONAL MOTOR SHOW KÉSZEN ÁLL ARRA, HOGY MEGNYISSA A KAPUKAT AZ AUTÓ-SZERELMESEI SZÁMÁRA.

Dr. Prachin Eamlumnow, a Grand Prix PCL vezérigazgatója és a 40. Bangkok Nemzetközi Autószalon elnöke rámutat arra, hogy „a Bangkok nemzetközi autó kiállítása nemzetközileg elismert az ASEAN legnagyobb motorbemutatójaként tartják számon az autóipari márkák.

A kiállításon 33 nemzetközi autóipari márka és 14 híres motorkerékpár-vállalat szerepel. Az idei évben a világ legkiválóbb szuperautó márka, mint a McLaren, mutatkozik be Thaiföldön. Ez jelentősen tükrözi, hogy a 40. BIMS mennyire fontos esemény a világban, amely erősíti a thaiföldi autóipar nemzetközi színtérét és növekedését. ”

A japán résztvevő márkák közé tartoznak a Toyota, a Lexus, a Nissan, a Honda, a Mitsubishi, az Isuzu, a Mazda, a Subaru, a Suzuki-KIA, a Hyundai pedig a koreai gyártók, míg Európa és az USA márka az Audi, Aston Martin, BMW, Bentley, Chevrolet, Ford, Jaguar, Land Rover, Lamborghini, Mercedes-Benz, MINI, Maserati, McLaren, Porsche, Rolls-Royce, Volvo a FOMM és a MIND az EV szegmens új versenyzői mellett. A motorkerékpár-övezetben összesen 14 márka fog megjelenni ebben az évben: Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Harley-Davidson, Triumph, Vespiario, GPX stb.

Ebben az évben a „Bangkok International Motor Show” már 40-es évfordulójára utazik. A Szervező ezután úgy döntött, hogy megünnepeljük ezt a kedvező alkalmat különleges mini kiállításokkal, amelyek mindenkinek vissza fognak köszönni a 4 évtizeddel ezelőtti kezdetektől, amikor a Bangkok Nemzetközi Autószalonja először került megrendezésre a Lumpini Parkban 1979-ben, mielőtt a legendás történet más helyekre költözött volna. Az aktuális kiállítás a BIMS történetét mutatja be fejlődés, növekedés és hogyan vesz részt a BIMS az autóiparban egy retro hangulatban, hogy sokan úgy érzethetik a nosztalgiázunk és tényleg.

Köszönet a Thai Királyi Autószövetségnek a Royal Patronage alatt, Ipari Minisztérium, Idegenforgalmi és Sportminisztérium, Thaiföld Turisztikai Hatósága, Autómérnöki Társaság, Thaiföld, Thai Autóalkatrészgyártók Szövetsége, Motorkerékpár-készletek és tartozék alkatrészek (Thai) Egyesület és az Impact Kiállítási Kezelő Zártkörűen támogatott, mint mindig.

Jaturont Komolmis úr, a Grand Prix International PCL ügyvezető bizottsága / COO és a 40. Bangkok Nemzetközi Autószalon alelnöke elmondta: „A 40. BIMS az„ AUTOMOBILÁK KÖRNYEZETE ”témakörében tartják számon, amely a modern autók kézművességét közvetíti amelyek tökéletesen illeszkednek az autóval felszerelt csúcstechnológiákhoz, hogy a legkedvezőbb élményt nyújtsák az ember és a gép között minden utazás során. ”

A Bangkok International Motor Show a Thaiföld első autókiállítása, amely már több mint 4 évtizede képes tartani s mindig túlnőni az előző éven.

A tavalyi évben a 12 napos rendezvényen összesen 1620 000 ember látogatta meg a kiállítást, míg az idei szám várhatóan felül fogja múlni az előző évit. A kiállítás látogatói első kézből megtapasztalják a legújabb modelleket, valamint a koncepcióautókat, magukba foglalják a mai és holnapi csúcstechnológiát és innovációt. A világhírű márkák több mint 10 új modellt mutatnak be, különösen az alternatív energiájú járművek, mint az EV, a Hybrid és a Plug-in hibrid, amely megfelel a kormány politikájának, hogy Thaiföldet a közeljövőben az elektromos járművek lepjék el. Az egyedi márka által kínált különleges promóciók és kampányok minden bizonnyal vonzzák a látogatók és a potenciális vásárlók figyelmét, így egy látogatáson belül könnyedén megvásárolhatóak, ugyanakkor biztosítva a hazai autópiac növekedését.

Továbbá, az „eRacing Sport” legújabb trendjével a Grand Prix International PCL hivatalosan is elindítja a GPe-Racing Live Eventet a 40. Bangkok Nemzetközi Autószalonon, az üzleti fejlesztési terv részeként. A rendezvényen a jól ismert „GT Sport” játék, amely a világ minden tájáról híres versenypályákat reprezentálja a Motorsports rajongók számára, a virtuális valóságon versenyeznek.

A 40. Bangkok nemzetközi autó kiállítása március 27-től 2019. április 7-ig tart a Challenger Hall 1-3., IMPACT Muang Thong Thani. További információkért látogasson el a www.bangkok-motorshow.com oldalra.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek