MISS AMTS 2019

Estimated read time 4 min read

 Miss AMTS szépségversenye 2019-ben tizedik alkalommal kerül megrendezésre, 2015 óta a Squad rendezésében.

 

Tizenkét modell verseng a címért, a díjakért és a Tuning World Bodensee saját versenyén, a Miss Tuning címért való indulásért. A verseny egyre inkább nemzetközivé válik. Korábbi indulóink között is mindig sikerrel szerepeltek erdélyi magyar lányok, akik a koreográfusunk, Hankó Kármen saját versenyének győztesei közül kerültek ki, 2019-ben a szlovákiai magyar Katarina Ficelová, számos nemzetközi verseny regionális igazgatója is nevezi egyik magyar versenyzőjét és további határon túli magyar versenyzők nevezése is beérkezett már.

Az Agent Squad nemcsak az indulók listáját színesíti, gondoskodik a résztvevők hazai és nemzetközi modellkarrierjéről. Nemzetközi szerepléseink 2018-ban:
Koncz Patrícia (Miss AMTS 2018 I. helyezett): Miss Tuning, Németország
Sirkó Patrícia (2018): Miss Supertalent, Dél-Korea (Miss Fit Queen cím), fitnesz versenyek: Olaszország (Venice Pro 3. helyezett), Izland (Iceland Pro 4. helyezett)
Sicra Andrea (Miss AMTS 2015 II. helyezett): Miss World Tourism, Kína
Czirják Ildikó (2018): World Miss University, Dél-Korea
Tímár Zsuzsanna (2019 indulója): Miss Supertalent, Franciaország

Az ügynökség tevékenysége egyre inkább az AMTS köré szerveződik, szezonnyitó Squad gálánk, ahol bemutatjuk ügyfeleinknek az idény modelljeit, egyben a verseny elődöntője és az AMTS hostessek castingja, a szezon további rendezvényeire és más autós találkozókon is ezt a csapatot visszük tovább. A Squad standján az A pavilonban a korábbi évek versenyzői állnak modellt a fotósok részére.

A Miss AMTS 2019 indulónál nincsen magasság- vagy életkori korlátozás, szívesen látjuk a tetovált vagy plasztikai beavatkozáson átesett versenyzőket is, bár a top3-ba jellemzően a természetes, sportos megjelenésű hölgyek szoktak bekerülni. A verseny főszponzora a MissQ, amely idén is 180.000 Ft összértékű vásárlási utalvánnyal díjazza az első három helyezettet. Állandó szponzoraink továbbá: Gerő Szalon, akik minden induló részére egy tetszőlegesen választott szépségápolási kezelést ajándékoznak, Nánási Tamás fotóművész, aki egy portfóliót ajánl fel, az Euphoria Pole Fitness stúdió, amely rúdtánc-oktatás bérletet ajánl fel, a Vivia.hu cípőáruház, amely nagy értékű pleaser cipői közül ajándékozza meg az egyik különdíjast, a Sophia Antonelli Milano vásárlási utalványt ajándékoz.

A Miss AMTS stábja

Krieger Tamás, versenyigazgató
Farkasvári Evelyn, a Squad képviselője, coach
Hankó Kármen koreográfus
Breus Ljubov, sminkes
Benecz Róbert, Katona Zoltán, Tóth Zoltán fotó, média

Bagyinszki Gyula (Hatvan), a Squad fő támogatója

A Miss AMTS zsűrije
Szőke László, a zsűri elnöke, az AMTS főszervezője
Laura Lee (Németország), Miss Tuning 2018
Koncz Patrícia, Miss AMTS 2018 királynője
Horváth Richárd, Hatvan város polgármestere
Gerő Adrienn, Gerő szalon
Nánási Tamás fotóművész
Földi-Vágó Ferenc, Sophia Antonelli Milano
Nagy Péter, Euphoria Pole Fitness
Vályi Erik, Vivia.hu pleaser cipőáruház
Tercsinesz János, German Quality Squad
Virág Levente, EvolveTube

Kapcsolat:

Agent Squad Kft.
Krieger Tamás
agentsquad75@gmail.com
+36303369094
www.instagram.com/hostess.squad

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek