KONCERT A BUDAPEST ARÉNÁBAN NOVEMBER 18-ÁN!

 

JEGYEK MÁRCIUS 14-ÉN 10 ÓRÁTÓL KAPHATÓK

 

 

Már 50 év telt el azóta, hogy a fiatal Klaus Meine, Rudolf Schenker és Matthias Jabs a háború utáni bénultságból éppen csak magához térő Hannover utcáit rótták hangszereikkel és erősítőikkel.

Ebben az 50 évben Németország, de még inkább a kontinentális Európa legsikeresebb rockbandájává váltak, élő bizonyítékként arra, hogy nem csupán a VW, a Mercedes vagy a BMW versenyképes nemzetközi szinten, hanem a német klasszikus rockzene is. Számtalan banda, mint például a Smashing Pumpkins, a Green Day, a Korn, a System Of A Down vagy a Queensryche dolgozott fel Scorpions dalokat ez idő alatt. Csak magának a Rock You Like A Hurricane daluknak több mint 150 hivatalos feldolgozása létezik, különböző zenészek előadásában.

 

Egy Scorpions szintű karriert számokkal bemutatni szinte lehetetlen. Az egyetlen adat, amit mégis érdemes kiemelni, az a több mint 100 millió eladott lemezük. Ezért vált a Scorpions Európa legsikeresebb zenekarává.

 

De a számtalan arany- és platinalemez csak az egyik fele a Scorpions történetének. A másik oldalon a turnézás utáni változatlan vágyuk áll. Nincs még egy ilyen kaliberű rockbanda, amely ennyi időt töltött volna színpadon, és ilyen gyakran, mint a hannoveri csapat. Több ezer koncertet adtak már a bolygó minden szegletében, Rio de Janeirótól kezdve Tokión, Moszkván, Washingtonon és Dubajon át egészen Párizsig vagy Berlinig.

 

Rengeteg varázslatos koncertélményük van; néhányuk hallható lemezen, illetve filmen és videóklipben örökítették meg. Ezek azok a pillanatok, amelyek bebetonozták a Scorpions ismertségét, mint azon ritka bandák egyikét, amelyek a tömeg fölé tudtak emelkedni.

 

Ez az egyedülálló csapat a legújabb showjukkal november 18-án ismét látható lesz a Budapest Arénában!

 

A budapesti koncertre jegyek elsőként a rajongói klub tagjai számára elérhetők, a bejelentést követő 24 órán keresztül. A hivatalos jegyértékesítés március 14-én 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

 

 

További info:

www.the-scorpions.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

 

 

 

 

 

 

 

43 Comments

 1. … [Trackback]

  […] Read More Infos here: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 85676 more Info on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: tesztvilag.hu/2019/03/13/jon-a-scorpions/ […]

Comments are closed.

Translate »