A XII. Campus fesztivál

Estimated read time 3 min read

Ebben az évben is lesz Campus Fesztivál Debrecenben (2019 július 17 – július 21)

A fellépőkön kívül sok infót nem tudunk így alig egy hónappal a fesztivál előtt. Első körben a weboldalt kerestem, kutattam, de nem leltem. Vagyis egy online programfüzet fogadott az oldalon és ennyi.

Nézzük mit tudunk: tudjuk, hogy lesz. Azt is hogy hol és mikor. Tudjuk hogy ez immáron a 12-dik alkalom. Azt is tudjuk, hogy tavaly megfordították magát a fesztivál területét, ami akár jó is lehetett volna, de. A de csak annyit jelent, hogy a kijárat és a bejárat egy oldalon volt, viszont az éjszakai villamos megállóhelye nem ide esett. Összegezve ha villamossal szerettél volna közlekedni (és miért is ne, hiszen olcsóbb, mint a taxi) akkor duplán tetted meg a távolságot. Igaz ha kedvesen mosolyogtál, ahogy mi, akkor kiengedtek hátul, ahol 5 perc múlva már a megállóban találtad magad. Hangsúlyozom a kezdeményezés jó volt, a kivitelezés még várat magára, de idén talán ez is összhangba kerül.

És ismerjük a fellépőket (napi bontásban). Csak egy pár a teljesség igénye nélkül:
Már a nulladik napon a hazai pályán kedvelt, ismert PG Csoport nyit (zenével és nem színházi előadással), majd őket követi az Elefánt (nagy kedvencem), Margaret Island és a Quimby, Junkies, Ganxsta. Mondhatjuk erős kezdés, és a többi nap sem gyenge. Másnap lesz Kowa, Punnany, Majka, 30Y, Supernem, Colorstar, Európa Kiadó (végre!), Ladánybene 27. Pénteken érkezik a Tankcsapda (nem kell sokat utazniuk), Bye Alex, Wellhello (idén sem nézem meg), Auróra, Dog Eat Dog, Depresszió, Esti Kornél, Hiperkarma és az Anima Sound System. A szombat aztán még jobban bekeményít: Limp Bizkit, Halott Pénz, Apey, Paddy, Road, és az újra koncertező fel nem oszló, meg nem szűnő Subscribe formációval.

Természetesen nem csak zenei fesztiválról beszélünk, hiszen lesz itt színház, tánc, karaoke, mozi, óriáskerék, lángos és minden amit csak el tudunk képzelni.
Lesz Camping is ahova sátrainkat, amibe pedig magunkat tehetjük majd le egy átbulizott éjszaka után.

2019. július 17-21.
XII. Campus Fesztivál @ Debrecen-Nagyerdő

Ápr. 1-től júl. 10-ig
> napijegy: 9.990 Ft
> 0. nap: 7.990 Ft
> bérlet: 24.990 Ft
> DE hallgató/dolgozó bérlet: 19.990 Ft
> VIP napijegy: 18.000 Ft
> VIP bérlet: 43.000 Ft
> Kempingjegy: 1000 Ft

Elővételes jegyvásárlás:
:: Lovarda – Debrecen, Kassai út 26.
:: Campus Pont Jegyiroda – DE Főépület
:: Sport Hotel – Debrecen, Oláh G. u. 5.
:: Nagyerdei Víztorony – Debrecen, Pallagi u. 7.

Online jegyvásárlás

A DE hallgató/dolgozó bérlet személyesen az alábbi helyeken vásárolható meg:
:: Lovarda – Debrecen, Kassai út 26.
:: Campus Pont Jegyiroda – DE Főépület

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek