Gotthard Therme Hotel & Conference

Estimated read time 4 min read

Gotthard Therme Hotel & Conference

 

 

A Gotthard Therme Hotel & Conference Magyarország legnyugatibb fekvésű városában Szentgotthárdon található. A település a Rába és a Lapincs ölelésében, a magyar- osztrák-szlovén államhatár közelében fekszik, három nemzet kultúráját és hagyományait őrzi.

A szálloda, az Őrség kapujában 148 kényelmes és tágas szobával, köztük két légterű családi szobákkal várja vendégeit. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik, amely kellemes kilátást kínál a fürdőre, illetve a környező tájra. A szálloda kisállatbarát, a háziállattal érkező vendégeket speciális szobák várják. A félpanziós ellátás mellett ebédidőben szezonális a’la carte étlapról rendelhetnek a vendégek. A séf hitvallása, hogy jót főzni csak szívvel-lélekkel lehet, melyhez a környék adta kincsek mellett a nemzetközi gasztronómiai elemeket is felhasználják.
A nyári időszakban hangulatos grillterasszal várják a  látogatókat. Az a’la carte étterem szintén kisállatbarát, ahol a négylábú kisvendéggel érkezők is élvezni tudják a szálloda nyújtotta kulináris élvezeteket.

 

A szállodából közvetlen átjárással megközelíthető a mediterrán hangulatú Termálpark, mely mintegy 1500 m2 vízfelületével, különleges csúszdáival, pezsgőfürdőivel, szaunáival, sportolási lehetőségekkel és wellness kezelésekkel biztosítja a pihentető kikapcsolódást.
Az egész évben működő animációs termálpark komplex szolgáltatást, tökéletes kikapcsolódást és regenerálódást nyújt az egész család számára.
A fürdő egyedülálló mediterrán hangulatát a pálmafák, egzotikus növények és a velük szoros összhangban kialakított természetes kőburkolatok biztosítják. Az élményfürdő üvegkupolája alatt a januári télben is mediterrán tavasz van.

 

 

A hotel parkosított környezetben található, korszerű játszóház, a terasz melletti területen pedig játszótér várja az örökmozgó lurkókat csúszdával, hintákkal és mászókával. A kiemelt időszakokban, ünnepnapokon, iskolaszünetekben egész napos gyermekanimáció gondoskodik a jó hangulatról. A hatalmas parknak köszönhetően a szakmai program mellett a szabadidő aktív és vidám eltöltésére is számos lehetőség választható: csapatépítő programok, szórakoztató műsorok vagy zenés estek is gondoskodnak a felejthetetlen élményről. Rugalmas konferenciaszervező csapat és professzionális szállodai szolgáltatások garantálják a sikeres rendezvényt.

A szálloda színvonalas helyszínei konferenciák, workshopok, tréningek, esküvők, családi rendezvények és csapat-építő programok lebonyolítására is alkalmasak 10 főtől 400 főig. Az 50- 380 m2 közötti konferenciatermek tágas előterekkel és saját bárral rendelkeznek, így a kínálatból kiválasztható a legalkalmasabb helyszín. Valamennyi terem légkondicionált és a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt.

A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően változatos programok közül választhatnak a látogatók, mint például az Őrségben tökmagolaj sajtolás, mézeskalács sütés és állatsimogató, Ausztriában várlátogatás, sonka-, sajt- és csokoládé manufaktúra, míg Szlovéniában várak és orchideafarm.

 

A Gotthard Therme Hotel & Conference honlapja: https://gotthard.accenthotels.com/hu

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek