Karácsonyi újdonságok a Lushtól

Estimated read time 8 min read

A Tesztvilág lelkes olvasói számára bizonyára nem lesz meglepetés, ha elárulom imádom a Lush termékeit, azok között is kifejezetten a fürdős dolgokért vagyok oda. Így mindig kíváncsian figyelem – főleg a karácsony közeledtével -, hogy milyen újdonsággal lepi meg a cég a vásárlóközönséget. A halloween-i újdonságokról már írtam ITT, most viszont egy-két kifejezetten karácsonyi újdonságot szeretnék bemutatni.

Snow fairy testkondicionáló

„Élvezd a bűbájos, cukorkaillatú karnevált, és rendezz bulit a bőrödnek! Csak a zuhany alá kell belépned, hogy úgy érezd, egy édes és rózsaszín csodavilágba csöppentél. Gyengéden masszírozd be bőrödbe a gazdag, sűrű, vajas kondicionálót, és emelkedj egyre feljebb a szacharin mesebeli édességének óriáskerekén. A bio kakaóvaj, az avokádó és a mangó keveréke pompásan hidratálja és lágyítja a bőröd. Végül öblítsd le a kondicionálót, és felfrissülve, megújulva, illatosan térj vissza a varázskirádulásról.”

lush_snow_fairy_tesztvilag

Tégelyes kiszerelésben érkezik a Snow fairy testkondicionáló, amelynek az illata szó szerint mennyei! És ami nagyon szuper, hogy ez a kellemes édeskés, cukorkás illat a használat után is hosszú-hosszú órákig megmarad a bőrön. A tusfürdő használata után szoktam bekenni vele az egész testemet, majd langyos vízzel lemosni. Nagyszerűen hidratál, tartós az illata, egy hátránya van csak: mindig megkívánom az édességet, akárhányszor csak használom… 🙂

The Magic of Christmas többször használatos habfürdő

„Keverd ki a karácsony varázslatát melengető szegfűszegből és mandulából ennek a fűszeres varázspálcának a segítségével. Tele van ütős fahéjlevéllel és fair trade bio szegfűszeggel, így jólesően élénkíti a bőrt és serkenti a vérkeringést. Ha már kezd kicsit eleged lenni a karácsonyi pörgésből, ragadd meg ezt a fűszeres varázshabfürdőt, ereszd rá a csapból zuhogó vizet, majd bújj be a megnyugtatóan mandulaillatú hablepel alá.”

lush_habfurdo_2_tesztvilag

Ismét egy szuper újdonság a Lush háza tájáról! A habfürdő maga egy csillag, amit a vízsugár alá kell helyezni pár percre, és az rögtön megszínezi és habosítja is a fürdővizet. Amikor először használtam, kicsit aggódtam, hogy a fahéjrúdtól egyszer csak leesik az egész habfürdő, de ettől szerencsére nem kellett végül tartanom.

lush_habfurdo_viz_alatt_tesztvilag

Egy habfürdő rúd akár 4-5 fürdéshez is elegendő, attól függően persze, hogy egy-egy alkalommal mennyi ideig tartjuk a vízsugár alá. Meglepően sok habot képez, amely tartós is, a vizet narancssárga árnyalatúvá színezi és kellemes fűszeres-fahéjas fürdőben pihenhetjük ki az aznapi fáradalmainkat, hangolódhatunk az ünnepekre.

Santa’s postbox szappan

„Figyelem! Figyelem! Ennek a szappannak minden darabja színes borítékokat és ajándékokat tartalmaz – lehet, hogy épp neked címezték őket, egyenesen a fürdőszobádba?Ne késlekedj, keresd meg a legközelebbi postaládát; meg fogod találni, csak menj az orrod után.
Az energizáló, citrusos illat jórészt a frissen facsart szacumának köszönhető. Ezt a hatást erősíti a narancsvirág abszolút, valamint a bergamott és a szicíliai mandarin olaja is. Ez a szappan olyan izgalmas, mint egy régen várt ajándékcsomag.”

santa_postbox_tesztvilág

A Lush szappanjaiban azt szeretem a legjobban, hogy hihetetlenül tartósak, akár hónapokig(!!) bírják a gyűrődést/használatot. Az illatuk pedig ugyanúgy mint a legtöbb Lush termék esetben hihetetlenül kellemes és ami fontos, hogy hosszan tartó! Habár a Santa’s postbox kicsit csalódás volt nekem, mert sajnos a formája és a mintája egyáltalán nem hasonlít egy postaládáéhoz, vagy pl. ahogyan a honlapon kinéz, azért a belbecs az még mindig ott van. Kellemes illatú, tartós szappan, kár hogy a vicces külseje az én darabomról lemaradt….

Ha pedig még nem tudjátok mit vegyetek barátnőiteknek, női rokonoknak karácsonyra bemutatnék pár karácsonyi csomagot, amelynek garantáltan minden megajándékozott örülne (én biztosan!)! 🙂

Jingle Bells

„Ettől csilingelve futsz a fürdőkádig! Cseng és bong az ének, ha kicsomagolod a cukorkaillatú Father Christmas fürdőbombát, a Peeping Santa pedig ezernyi gyümölcsös buborékokkal varázsol szikrázó hóesést a fürdőszobádba.”

Tartalma: Father Christmas fürdőbomba és Peeping Santa habfürdő

Ár: 3690 Ft/db

w_jingle_bells_side_on

Sweet Christmas

„Indításnak jöhet a frissítően mentolos Candy Cane rolád krémszappan, aztán a cukorkaillatú Snow Fairy tusfürdő és testkondicionáló. Cukor? Kösz, nem – így is elég édes vagyok.”

Tartalma: Snow Fairy tusfürdő (100g); Snow Fairy testkondicionáló (50g); Rock Star szappan

Ár: 5290 Ft/db

w_sweet_chirstmas_side_on

Best wishes

„Ajándékozz pezsgőfürdőt! A Ruby Red Slippers habfürdő csillogóan vörös bulit rendez a kádadban, a Snowcastle szappan fényűző kókuszos aromával tisztít, a GoldenWonder fürdőbomba pedig a Mikulást is meggyőzi róla, hogy aranyból van a szíved”

Tartalma: Golden Wonder fürdőbomba; Snowcastle szappan (100g); Ruby Red Slippers habfürdő

Ár: 6190 Ft/db

w_best_wishes_side_on

Merry Christmas

„Kellemes pancsolást kívánunk! Ezzel az ünnepi összeállítással élményt ajándékozhatsz.”

Tartalma: Golden Wonder fürdőbomba; Snow Angel luxusfürdő; So White fürdőbomba; Shoot For The Stars fürdőbomba

Ár: 7990 Ft/db

w_merry_christmas_side_on

Jolly Holidays

„Díszítsd fel a lakást! A Christmas Penguin habfürdőből pingvinként totyogsz majd a kádig, a Bubbly tusfürdő egy csipetnyi kifinomultságot ad a keverékhez, utána jöhet is a Fizzbanger fürdőbomba, hogy lázba hozzon. Élvezd a Lord of Misrule krémtusfürdőt vagy merítkezz meg a Satsuma fürdőbomba citrusillatában. A Fireside szappan felmelegíti a téli fagytól hideg kezeket.”

Tartalma: Fizzbanger fürdőbomba; Bubbly tusfürdő (100g); Satsuma fürdőbomba; Christmas Penguin habfürdő; Lord of Misrule krémtusfürdő (100g), Fireside szappan (120g)

Ár: 11 990 Ft/db

w_jolly_hollydays_gift

Under the Mistletoe

„Ez az édes összeállítás ellenállhatatlanná tesz, ha a fagyöngy alatt összefutnál egy rendkívül szerencsés személlyel. Dörzsöld át a tested a Rub Rub Rub zuhanyradírral és az ajkaid a Sugar Plum Fairy ajakradírral.”

Tartalma: Sugar Plum Fairy ajakradír; Rub Rub Rub zuhanyradír (130g); Snow Fairy testkondicionáló; Twilight tusfürdő (100g); Shooting Stars szappan (120g); Fairy Dust hintőpor (70g)

Ár: 13 290 Ft/db

w_under_the_mistletoe_side_on

És végezetül egy szuper hír!

„Végre elérkezett az idő, hogy elmondhatjuk: téli kollekciónk minden darabja öntartósító! Az átgondolt, ötletes innovációnak köszönhetően a termékek formuláit finomhangolással tökéletesítettük, kiegyensúlyoztuk a víztartalmat és a tartósítószereket természetes anyagokkal helyettesítettük. Ráadásul ott vannak a jól ismert szilárd termékek is, melyekhez sem csomagolásra,

sem tartósítószerre nincs szükség, és ez különösen fontos az évnek ebben a szakában, amikor menetrendszerűen kitör a karácsonyi ajándékozási láz. Minden nyersanyagot és illóolajat etikus kereskedelem útján szerzünk be, emellett a csomagolóanyagok újrahasznosítottak és újrahasznosíthatók. A papírokat és a szalagokat a világ legkülönbözőbb részein futó közösségi projektekből szereztük be, semmit sem teszteltünk állatokon, és hatalmas a választékunk vegán termékekből.”

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek