Halloween-i hangulat Lush módra

Estimated read time 4 min read

Bevallom – bár nem nagy titok -, nem szeretem a hideget. Viszont van egy-két dolog, ami miatt nagyon könnyen megbarátkoztam a hűvös beálltával. Az egyik ilyen, hogy egy viszonylag hosszú kihagyás után ismét eljött a hosszú kádfürdőzések időszaka, vele együtt pedig előkerülnek a habfürdők, fürdőbombák, fürdősók, koncentrátumok és egyéb vízben oldódó huncutságok. Pár hete tesztelésre érkezett hozzánk a Lush jóvoltából egy Halloween-i újdonságokat rejtő kis csomag, így mi időben elkezdtük a ráhangolódást erre a nálunk még kevésbé elterjedt „ünnepre”.

Pumpkin fürdőbomba

„Épp mint a bolondok ünnepén: amikor elkezd folyni a bor, a pattogós cukorka ropogásától kísérve megkezdődik a felszabadult ünneplés… A Rwenzori-hegységből származó fair trade vanília és a fűszeres fahéj a házi sütemények gazdag, melengető illatát idézi. Fürödj ezzel a tökformájú bombával, és jobban fogod érezni magad, mintha teletömnéd a hasad édességgel.”

A Pumpkin idei újdonság, nagyon vicces és mi lehetne halloweenesebb, mint egy tökfej? 🙂 A vízben viszonylag hamar feloldódik, és szép, erőteljes narancssárga színt hagy maga után, és persze finom, leginkább fahéjas illatot.

pumpkin_01_tesztvilag

pumpkin_vizben_tesztvilag

Ár: 1490 Ft/db

Fire Side szappan

„Szívmelengető illatú szappan, mely felidézi a tűz mellett töltött esték hangulatát. Halloween örömtüzei velünk maradnak, és még karácsonykor is ünnepi melegséggel töltik be a fürdőszobát! A Fireside-ban a szegfűszeg fűszeres illata keveredik a vanília édességével. Amikor kezet mosol szappanunkkal és jól összedörzsölöd a két tenyered, eszedbe juthat, milyen lehet két fadarabbal tüzet gyújtani. Igazán jóleső gondolat a fagyos reggeleken…”

A szappanban található mintáról nekem inkább egy szentjános bogár jutott először eszembe, bár a kandallótűz logikusabb. 🙂 Nagyon finom illatú szappan, amely nagyon sokáig elég, a benne lévő mintára jó ránézni.

fire_side_lush_tesztvilag

1690 Ft/100g

Boo szilárd fürdőolaj

„Elintéznivalóidat hagyd a fürdőszoba ajtaján kívül, és relaxálj egy jót a mimóza nyugtató, és a gyömbér melengető illatát árasztó vízben. Ez a habcsók alakú szellem imád a kádban kísérteni, és ehhez csak az kell neki, hogy a megeresztett csap alá tartsd. Lehet, hogy a fair trade, bio kakaóvaj elolvad, ám a hatása nagyon is kézzel fogható, vagy inkább tapintható marad, hiszen a bőröd selymesen lágy lesz tőle. Igazán szellemes megoldásként a földes illatú szantálfa keveredik a szicíliai mandarinolaj élénkségével, így a fürdőd kísértetiesen emlékeztet majd arra, ahogyan a tökéletes kényeztetést elképzelted. És ez halálbiztos.”

A három Halloween-i újdonság közül ez volt az abszolút kedvencem. Már a külseje is imádnivaló, vízben közepesen gyorsan oldódik fel, egy kevés habot is képez. Az illata elég intenzív – szerintem a mimózáé -, a bőrömön is éreztem még fél órával fürdés után is. A vizet enyhén fehérre, mondhatnám szellem színűre színezi, és – végtére fürdőolaj lévén – kellemesen hidratálja is a bőrt. Csak ajánlani tudom!

boo_tesztvilag

boo_vizben_tesztvilag

1390 Ft/db

További Lush Halloween-i újdonságok is megtalálhatóak a Lush idei kínálatában, IDE kattintva.

A termékeket tesztelésre kaptuk, de ez nem befolyásolta a véleményünket.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek