Kipróbáltuk, dögösek lettünk! Miss Sporty 100% Rock kollekció teszt

Estimated read time 3 min read

Sminkeléskor inkább a szememre szeretem fektetni a hangsúlyt, így ebben a témában az újdonságokra, különlegességekre mindig nagyon kíváncsi vagyok. Körülbelül két hónapja lepett meg a Coty Hungary Kft. egy Miss Sporty csomaggal, amelyben a legújabb igazán rockos és dögös kollekciójukat találtam.

Miss Sporty 100% Rock

A kollekció egy Pump Up Booster szempillaspirált, egy mélyfekete szemceruzát és kettő quattro szemhéjpúdert tartalmaz. Vagyis minden adott ahhoz, hogy egy koncertre vagy buliba elkészítsünk egy igazán dögös és szexi szemsminket.

miss_sporty_100_rock_tesztvilag

Szempillaspirál

7x dúsabb hatást ígér a festetlen pillákhoz képest, amit egyébként be is tart. A keféje nekem kicsit nagy, sokkal jobban szeretem a kisebbeket, azzal jobban, precízebben tudok dolgozni. Viszont szerintem az nagyon ötletes, hogy gitár vonalai inspirálták a formáját. 🙂 Szép, mélyfekete színű pillákat kölcsönöz, nem tapasztja össze őket, viszont a tartósságával már volt gondom. Valóban arra elegendő, hogy egy koncertre vagy buliba viseljük, mert könnyen lepereg és sajnos elmaszatolni is nagyon könnyű.

miss_sporty_100_rock_szempillaspiraltesztvilag

Szemceruza

Kúpos hegye és krémes textúrája nagyon könnyen siklik a bőrön és lenyűgözően szép vonalat lehet vele húzni! Viszont óvatosan kell a kupakot leszedni és feltenni, mert nagyon könnyen törik a ceruza sajnos. Volt már hogy egy ilyen óvatlan mozdulat következtében letört egy másik hasonló kialakítású szemceruzámnak a fele, hát nem a legjobb érzés…Visszatérve a témához, könnyű vele dolgozni, és szuper dögös cica szemet lehet készíteni vele. Nagy bánatomra, itt is a tartóssággal van a problémám, még szemhéjalapozóval együtt használva os túlontúl hamar elmosódik, elkenődik.

Golden Eye Look és Smokey Eye look szemfestékek

Mindkettő palettának elképesztően szép színei vannak, gazdagon pigmentáltak, tökéletes füstös és rockos sminket lehet velük készíteni. A Golden Eye Look paletta színei ezüstös-fémes megjelenésűek. Az arany szuper csillogó, mely nagyszerűen illik a paletta másik két mélybarnájához. De egy igazán dögös, füstös sminket a Smokey Eye palettával lehet csak elérni. Könnyedén eldolgozhatóak, a bennük található applikátor is elég jól használható. A színek nagyon szépek, jól összedolgozhatóak, kár hogy 2-3 óra után már nagyon csúnyán maszatolódnak, folynak.

miss_sporty_100_rock_golden_paletta_tesztvilag

miss_sporty_paletta_rock_tesztvilag

Összegezve

Arra még nem tértem ki, hogy a Miss Sporty újdonságai igazán kedvező áron érhetőek el a drogériákban, hipermarketekben. Nem emlékszem pontosan, de olyan 1000 Ft körül van mindegyik termék, ennyiért viszont azt mondom szuper party sminket lehet összeállítani belőlük. A tartósságot pedig elnézem nekik, végül is nem arra készültek, hogy egy egész nap rockos sminkben üljünk a munkahelyünkön. 🙂

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek