SUPERHAIR – kipróbáltuk – tényleg SUPER

Estimated read time 4 min read

Körülbelül 1 hónappal ezelőtt, volt szerencsém kipróbálni a SUPERHAIR hajhosszabbítását. A végeredmény, varázslatos, természetes, hosszú hajkorona.

Sajnos rengeteg probléma van a hajammal. Rengeteg hőhatásnak van kitéve nap mint nap, általam és a munkámból adódóan. Száraz, töredezett hajvégek, nehéz kifésülhetőség és még számtalan hasonló probléma, mely azt gondolom rengeteg nőt súlyt. Mint tudjuk a haj és a szemöldök a két legfontosabb tényező egy női arcon. Mindent elárulnak a viselőjükről, éppen ezért fontos , hogy igényes hajstílussal lépjünk ki otthonunk ajtaján.

Személy szerint én a keratinos hőillesztéssel történő hajfelrakást választottam, mivel erről hallottam a legtöbb jó véleményt. Könnyen kifésülhető, tartós, nem hullik, kényelmes, feltűnésmentes az illesztés, és persze kiválóan alkalmazkodik a mindennapokba.

A hajhosszabbításhoz biztosítanak számunkra póthajat is, amelyet személyesen személyesen választhatunk ki több száz copfból, legyen az európai vagy ázsiai területről származó. Legyen bármilyen színű a hajunk, a SUPERHAIR minden esetben megtalálja a tökéletesen illeszkedő színt.

A hajhosszabbítás készülhet valódi, vagy szintetikus hajból is. Ez szorosan az ember fejéhez van rögzítve, így viselője természetes hajhosszát észrevétlenül meg tudja növelni, illetve a haj dússága is fokozható így. A valódi hajak drágábbak, mint szintetikus társaik, azonban a magas ár mellé sokkal jobb minőség párosul.

Neked való a hajhosszabbítás, ha a fodrászod elrontotta a frizurádat, nem akarod befesteni a hajad, de szeretnél bele melírozott tincseket vagy esetleg csak dúsabb hajkoronára vágysz!

Ha nem tudsz várni éveket, hogy megnőjön a hajad, akkor a hajhosszabbítást neked találták ki! A hosszú haj sok törődést igényel, a kifésülésére, ápolására elegendő időt kell szánni!

A következőkben a hajhosszabbítás utáni hajápolásra térnék ki. Fontos , hogy elegendő időt szánjunk hajunk ápolására. Az új hajunkból is lehet szénakazal ha nem ápoljuk megfelelően.

Fésű használat:

Nagyon fontos a megfelelő fésű kiválasztása. Speciális fésűt használjunk, melynek puha és nem egyforma hosszúságú sörtéi vannak!
Naponta legalább két alkalommal, lassú mozdulatokkal fésüljük a hajat! Az illesztéseknél ellentartjuk azt a tincset, amelyiket éppen fésüljük, így elkerülhetjük, hogy az illesztés megsérüljön, vagy elmozduljon. Minden reggel és este óvatosan, de alaposan fésüljük át a hajat, különben berasztásodhat!

 

Hajmosás:
A póthajat 2-3 naponta szabad mosni, különben nagymértékben károsodhat! Közepes hőmérsékletű vizet használjunk, ugyanis a forró víztől a haj károsodhat, és az illesztések is elengedhetnek.
Kerüljük az alkohol vagy kőolaj tartalmú hajápolószereket, samponokat, ugyanis ezek oldhatják a keratint, így az illesztések is elengedhetnek és a haj is roncsolódhat. Ugyanez vonatkozik a gyümölcsolajokat-savakat tartalmazó szerekre is! Hajbalzsam esetén a jojoba olaj, keratin vagy szilikon tartalmú készítmények tekinthetőek a legjobb választásnak. Ezeket érdemes kb. 15-20 percig a hajon hagyni! A legjobb, ha kifejezetten erre a célra, speciális ápolószereket vásárolunk, mert azok biztosan a kívánt eredményt hozzák! Nem érdemes ezeken a készítményeken spórolni, hiszen ha melléfogunk, akkor sokkal nagyobb értékű kárt tehetünk a hajban a figyelmetlenül megválasztott szerekkel.

 

Hajszárítás:
A legbiztosabb, ha hagyjuk magától megszáradni hajunkat, így ugyanis kevésbé roncsolódik.
Ha mégis a „mesterséges” hajszárítás mellett döntünk, akkor azt akkor célszerű, amikor a haj már éppen csak nedves.
Tilos forró levegővel szárítani a póthajat, ugyanis ez szintén az illesztések és a haj élettartamát csökkenti.

Íme a végeredmény 🙂

14329992_1329618910382928_3522373840644217959_n14370046_1159846810744651_6157835877973409713_n

 

A SUPERHAIR FACEBOOK OLDALA :  LINK

A SUPERHAIR HIVATALOS WEBOLDALA: LINK

A SUPERHAIR YOUTUBE CSATORNÁJA: LINK

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek