Teszt – Realash szempillanövesztő – 1 hónap használat után

Estimated read time 4 min read

Körülbelül egy hónappal ezelőtt számoltam be, hogy tesztelésre érkezett a Realash szempillanövesztő szérum (a cikk ITT olvasható), amely már 30 nap használat után látványos változást, hosszabb és dúsabb szempillákat ígér.

Eltelt egy hónap, ezért most gondolom, sokan kíváncsiak az eredményre.

Mi is a Realash?

„A REALASH missziója, hogy megerősítse, dúsítsa, és hosszabbá tegye a szempilláidat. A szempillanövelő nagyon rövid időn belül regenerálja a szempilláidat. Formuláját bőrgyógyászatilag és kozmetikailag is szakértők tesztelték. A Realash plusz tartást és hosszt ad a szempilláidnak és javítja a teljes megjelenésed. Segít megvédeni őket a merevségtől és a letöréstől, így csodásan fognak kinézni!”

Bár a végleges eredményeket  30 nap használat után ígérnek, változás már elvileg 2 hét után látható.  A szempilláik vastagabbak, egészségesebbnek látszanak és tápláltabbak. 21 nap után az eredmények még látványosabbak lesznek. Ennek ellenére amit én tapasztaltam az első két hétben, az sajnos nem volt túl pozitív. Nagyon durván könnyezni kezdtek a szemeim nappal és mindenféle érzelmi vagy természeti (szél, hideg, erős napsütés stb.) körülmény nélkül. Például ebédelés közben, vagy kolléganőmmel beszélgettem és egyszer csak elkezdett könnyezni a szemem elég durván, én pedig nem tudtam mire vélni a történteket. A másik, talán még ennél is rosszabb „mellékhatás”, hogy jobban hullottak a pilláim mint valaha. Azelőtt ezzel annyira nem foglalkoztam, néha-néha találkoztam egy kihullott pillával, nem is törődtem vele. Most pedig a Realash használata során az első napokban annyira elkezdtek hullani – volt hogy napi több szál is! – hogy elkezdtem megijedni. Fontolgattam is, hogy leállok a kezeléssel de szerencsére egy idő után elmúlt. Nem tudom, mi volt ez a túlzott reakció,  érdeklődtem a forgalmazó cégnél is, ahonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen panasszal még senki nem fordult hozzájuk. Én folytattam és reménykedtem.

A bal szemem szempillái a tesztelés megkezdése előtt
A bal szemem szempillái a tesztelés megkezdése előtt
A bal szemem szempillái a tesztelés után 1 hónappal
A bal szemem szempillái a tesztelés után 1 hónappal

Két hét használat, de őszintén szólva még egy hónap használat után sem érzek igazán különbséget. A képeken talán az látszik, hogy mintha kicsivel dúsabbak lennének, mint a tesztelés kezdete előtt, de a hosszán semmi változást nem látok. Maga a termék használata egyébként abszolút nem okoz gondot, engem nem zavart, hogy „valami van a szemhéjamon” viszont ha belefolyik akár egy kevés is a szembe, eszméletlenül tud csípni perceken keresztül.

Ugyan egy hónap után nálam sajnos nem hozott semmilye látványos, vagy figyelemreméltó változást a Realash, tovább használom, és nagyon kíváncsi leszek, 3 hónap után milyen eredményeket tudok majd bemutatni. Nagyon remélem, hogy a kezdeti nehézségek után nálam is beindul majd a pozitív változás!

A Realash szempillanövesztőt ezen a linken tudjátok megnézni, és megrendelni is.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek