Tesztelésre érkezett a Realash szempillanövesztő!

Estimated read time 2 min read

Pár napja tesztelésre érkezett hozzánk egy Realash szempillanövesztő szérum, amely az ígéret szerint hosszabb, dúsabb és erősebb szempillákat eredményez. Nagyon kíváncsi vagyok rá, így meg is kezdtem rögtön a tesztelést.

Mindig is hosszú szempilláim voltak, ezzel soha sem volt problémám. Viszont a dússággal már akadtak, és egyébként is melyik nő ne vágyna még hosszabb és erősebb pillákra? Nagy reményekkel vágok bele a Realash tesztelésbe, mert szinte csak jókat olvastam a termékről.

Látványos eredményeket a Realash weboldala szerint 30 nap után fogok tapasztalni, egy teljes kúra pedig 8 hétig tart, így az eredményekről később fogok tudni beszámolni.

Most inkább azt szeretném bemutatni, hogyan is néz ki a termék és hogyan kell használni.

Egyszerű, ízléses csomagolás, amelyet egy átlátszó fólia véd. Így nem kell attól tartani, hogy a terméket már esetleg kipróbálta előttünk valaki.

Realash_Tesztvilág

Maga a szérum egy átlátszó gél-szerűség, ezt kell felvinni egy rétegben szempillák tövébe úgy, mint ha egy szemceruzát vagy tust rajzolnánk meg. Csak a felső pillákon szabad használni és lefekvés előtt, napi egyszer.

Realash_ecset_Tesztvilág

Egy 3 ml-es Realash doboz körülbelül 3 hónapra elegendő.

Realash_index_Tesztvilág

Lefényképeztem a kiinduló állapotot, egy hónap múlva pedig jelentkezem az eredménnyel és tapasztalataimmal. Nagyon kíváncsi leszek az eredményre!

A bal szemem szempillái a tesztelés megkezdése előtt
A bal szemem szempillái a tesztelés megkezdése előtt

Addig is további információért látogasd meg a Realash weboldalát.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek