Le a makacs cellulitisszel!

Estimated read time 4 min read

lirene

Amikor beköszönt az igazi tavasz, és elkezdesz lengébben öltözködni, eszedbe juthat, hogy hamarosan beköszönt a bikini-szezon is és előkerülnek a szekrényből a falatnyi, mindent mutató fürdőruhák. A karácsony és a húsvét sem kíméli az alakot, így tanácsos időben elkezdeni a készülődést nyárra és újra a legjobb formádat mutatni!

A cellulitisz sajnos a 30 év feletti nők 90%-át érinti, kialakulása a hiedelemmel ellentétben nem a súlytöbblettel van összefüggésben, hanem a nem megfelelő víz- és zsíranyagcsere során felhalmozódott salakanyagok jelennek meg ilyen formában a bőrön. Ránk, nőkre sajnos inkább jellemző a narancsbőr, mint az erősebbik nemre, mert a bőrünk alja több zsírszövetet tartalmaz. A legtöbb problémát általában a combon, a csípőn és a popsin lerakódó, bőr alatti zsírszövetek okozzák, amelyek elnyomják a hajszálereket, s ezzel az ödéma kialakulásának esélyét is növelik. Viszont szerencsére lehet (és kell is!) ellene tenni!

Pár hasznos tanács, hogyan nyerheted vissza könnyen az álomalakot:

  • Igyál sok ásványvizet! Napi minimum 2-3 liter víz elfogyasztása javasolt, mert elősegíti a szervezet és a salakanyagot távozását. A bőröd is sokkal szebb és puhább lesz, ha odafigyelsz a megfelelő vízfogyasztásra. De ha egy kis extra feszességre lenne szükséged a kényes területeken, akkor próbáld ki a Lirene Firming&Lifting karcsúsító és feszesítő krém Ez a gél egy forradalmian új, klinikailag kifejlesztett formulát, a LIFT-UP hatóanyag komplexet tartalmazza, amely biztosítja a gyors, hatékony és hosszan tartó feszesítő hatást.
  • lirene

Cellulitisz, cellulitisz, lirene,lirene

  • Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, az édességet és a csokoládét tedd kicsit parkolópályára. Hidd el, egy hét után már kívánni sem fogod, és ezzel az alakodnak is nagyon jót teszel!
  • Mozogj hetente háromszor legalább egy órát! Ha sportolásra nincs időd vagy energiád, akkor sétálj nagyokat, lift használata helyett lépcsőzz, vagy ha nem laksz túl messze a munkahelyedtől, akkor válts biciklire!
  • A masszázs segít a narancsbőr elleni küzdelemben, és még a lelkünknek is jót tesz. Még hatásosabb, ha megkéred a masszőrt, hogy a Lirene Mezoterápiás anticellulitisz készítményt masszírozza be a problémás területekre. Ez a szuper krém a forradalmian új Cellu Out hatóanyag az inaktív fehér adipocitákat aktív zsírégető adipocitákká változtatja. A testformáló készítmény serkenti a bőr mikrocirkulációját, ezáltal csökkenti a cellulitiszt. Bőrpuhító összetevői, mint a shea vaj, mely gazdag E és F vitaminban, gondoskodnak a bőr optimális hidratáltságáról.
  • lirene
  • Zuhanyzás után pár percig alkalmazd a hideg-meleg váltózuhany technikát, mert ezzel segíted felpörgetni a vérkeringésed és az immunrendszered is erősíted, a bőröd pedig feszesebb lesz!
  • Segíts testednek megszabadulni a salakanyagoktól egy igazán jó és hatásos narancsbőr elleni készítménnyel. A Lirene 14 napos anticellulitisz kezelés kétféle krémből áll. A hűsítő nappali gél – koffein tartalmának köszönhetően a gél serkenti a zsírégetést, karcsúsítja és méregteleníti a testet. A melegítő éjszakai gél – a Total Slim hatóanyag komplex javítja a mikrocirkulációt, valamint erősen karcsúsító hatású és aktívan csökkenti a cellulitisz kialakulását.
  • Lirene

De a legfontosabb, hogy légy türelmes! A narancsbőr nem egyik napról a másikra alakul ki, és sajnos megszabadulni sem egyszerű tőle. A lényeg a kitartás, elszántság és akaraterő, ha ezek megvannak, nyáron már biztosan csúcsformában sétálhatsz a Balaton parton!

A Lirene anticellulitisz termékek elérhetőek a Rossmann üzletekben és a takemeshop.hu webshopjában.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek