Teszt – Régi és új Revlon szempillaspirálok összehasonlítása

Estimated read time 4 min read

Pár hete érkezett egy meglepetés csomag a Prestige Products Kft.-től, amelyben többek között lapult kettő darab Revlon szempillaspirál és egy kedves levél, amelyben arra kértek, hogy hasonlítsam őket össze. Április közepétől ugyanis bevezetésre kerül az új Revlon szempillaspirál kollekció, és az egyik újdonság mellé kaptam a most kapható termékek közül is egyet. Mint nagy szempillaspirál rajongó természetesen nagyon szívesen tettem eleget a kérésnek, így lássuk, hogy mit tapasztaltam a Revlon spirálokkal kapcsolatban!

Bevallom ez a teszt sok újdonságot és lehetőséget nyújtott számomra, mert a Revlon márkával is csak most kezdtem el megismerkedni, illetve ilyen direkt és konkrét összehasonlító teszt sem jelent meg még a Tesztvilág Szépség rovatában.

Régi fajta szempillaspirál – Grow Luscious

„Növényi peptidekben gazdag formulájában megtalálható többek között búza protein, panthenol és Phytantrol is. Kiegészíti a szempillák természetes növekedési ciklusát azzal, hogy növeli a tömegét és kondicionálja azokat. Rugalmas, kondicionáló és erősítő filmréteggel vonja be a pillákat. A B5 Pro vitamin tartalma puhává varázsol és hidratál.”

Revlon_Grow_Luscious_TesztvilágAmi először feltűnt ezen a spirálon, az a teljesen hétköznapi, már-már unalmas csomagolása. Lehet velem van a baj, de sokkal hamarabb veszek le a polcról egy olyan terméket, ami már a külsejével megfog – szín, forma vagy bármi más. A Revlon Grow Luscious spirált ezek alapján nem hiszem, hogy megvenném.

Revlon_kefe_GL_Tesztvilág

De igazán csak azután döbbentem le, miután tekertem a kupakot és megláttam a keféjét! Ami rettenetesen hosszú és vastag. Ekkor már tudtam, hogy nem leszünk jóban ezzel a spirállal, de természetesen többször adtam neki esélyt a bizonyításra – amin sajnos szintén megbukott. Mivel nem vagyok egy sminkmester, így én csakis olyan spirálokkal tudok jól és ügyesen dolgozni, aminek kicsi és kecses, vagy ívelt keféje van. Előfeltételezésem beigazolódott, és ezzel a Revlon spirállal csak nagy küszködések árán, illetve többszöri újrapróbálkozás után tudtam értelmesen spirálozni a pilláimat. És sajnos csomós is lett a végeredmény… Egy szó mint száz, a Revlon Grow Luscious szempillaspirállal nem igazán lettünk puszipajtások, viszont egyre kíváncsibb lettem az utódjára…

Új szempillaspirál kollekció – Dramatic Definition

„Sima, rugalmas formulájának köszönhetően a szempillák nem ragadnak össze. Az új Revlon Lash Separator kefe segítségével a szempillák hangsúlyossá és drámaivá varázsolhatóak. A lépcsőzetes sörték eredményeként a szempillák nem ragadnak össze.”

Revlon_Dramatic_definition_Tesztvilág

Amennyire nem tetszett az előd csomagolása, annyival modernebb és figyelemfelkeltőbb ez az új. Kézbe venni is kellemes, a fekete rész matt tapintása különösen tetszett, mert így vizes kézzel is könnyedén le lehet csavarni a kupakot, nem csúszik ki a kezemből a termék.

Revlon_kefe_DD_Tesztvilág

A keféje is valami mennyei: pici, vékony sörtékkel – pont ahogyan szeretem. A sminkelés is nagyon könnyen megy vele, simán hozzáférek még a szemem zugában megbúvó apró pillákhoz is, amely csak nagyon kevés spirállal sikerül nekem. Nem csomósít, nem kenődik el, bátran állíthatom ez az egyik legszuperebb szempillaspirál, amit valaha próbáltam!

Összehasonlítás

Bár valószínűleg már mindenki számára egyértelmű a fenti sorok alapján, hogy szerintem a Revlonnak nagyon jót tett az újítás. Minden téren (design, összetétel, spirálkefe) sikerült újat alkotniuk, teljesen megújulni és ráadásul nagyon pozitív irányba. Nekem nagyon nagy favoritom lett a Dramatic Definition spirál, ha kifogyok, 100%-ig biztos vagyok, hogy kipróbálom az új kollekció többi darabját is!

A Revlon szempillaspirálok elérhetőek a Müller üzletekben, a Grow Luscious 3590 Ft, a Dramatic Definition pedig 4190 Ft.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek