Lord Optika nem csak a szemüvegeseknek

Estimated read time 2 min read

Lord Optika

Egyre nagyobb divat a dioptria nélküli üveglencsés szemüvegek viselése. Ezeket a szemüvegeket nagyon jó kiegészítőként és az arcunk karakterének a megváltoztatására is használhatjuk. Ilyenkor azért jó ha tudunk egy-két dolgot. A sima üveglencsére kérhetünk felületkezeléseket, mint például a tükröződést csökkentő, a párásodást, vagy a karcálló bevonatot is. Ezek nagyon praktikusak és tényleg hasznosak is. A Hoya úgynevezett Blue Control film bevonat, ami szintén elengedhetetlen, mivel a szemünkre káros sugarakat és a számítógép előtti káros fényt is képesek megszűrni.

Mi is ellátogattunk tehát a Lord Optikába és kicsit okosodtunk.

Mi a Hoya Blue Control ?

Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.
A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.
Előnyei:
Semlegesíti kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását, csökkenti a ragyogást, így nyugodt látást biztosít,

kontrasztosabb látást, ezáltal természetesebb színérzékelést biztosít, és mindezekhez adódik még a Hi-Vision LongLife* minden előnye
 Tehát kalandra fel és készíttessük el saját divat szemüvegünket, hiszen tudjuk a szemüveg öltöztet.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek