Ziaja enzimes, szenzitív bőrradír teszt

Estimated read time 4 min read

Nagyon sok jót hallottunk már a ZIAJA termékcsaládról, és most volt szerencsém kipróbálni az egyik csúcsminőségű terméküket, méghozzá egy olyan bőrradírt, melyet kifejezetten érzékenybőrűeknek fejlesztettek.

Mi is a  ZIAJA?

Amit érdemes tudni a termékcsaládról, hogy  100%-ban természetes alapanyagokat használnak, nem végeznek állatkísérleteket, ami szerintem a mai világban sok felhasználónak feltétel a termék megvásárlása során, számomra is fontos tényező, ezért már jár egy jó pont a ZiAJA-nak.  Termékeikben ötvözik a modern technológiát a gyógynövények és természetes alapanyagok erejével.  Szintén pozitívum, hogy minőségi készítményeiket, elérhető áron kínálják a fogyasztóknak s törekednek arra, hogy minél szélesebb körben jusson el a „nagyközönséghez”. Kínálatukban megtalálható minden, ami  a mindennapi tisztálkodás és bőrápolás során szükség lehet. Bőrgyógyászatilag tesztelt termékcsalád. (Allergiatesztjei a gdanski Orvosi Akadémia Bőrgyógyászati Klinikáján, Dermatology Clinic of the Gdansk Medical Academy, egyéb lengyelországi klinikákon és külföldön zajlanak)

Első kézbevételnél kicsit meglepődtem, hogy csak 60 ml-es kiszerelésben érhető el.  Hozzászoktam a bőr – és arcradíroknál a 150-200 ml-es kiszerelésekhez, viszont a használat során rácáfolt kis méretére, mert egy borsónyi bőven elegendő belőle, egy használat alkalmával.  A csomagolás egyszerű, praktikus, könnyen használható, minden információ megtalálható rajta , ami igazán fontos.

SENSITIVE bőrradírKövetkező nagy piros pont részemről, hogy a csomagolás elején pont azokat az infókat találtam meg, amire kíváncsi vagyok egy szenzitív kozmetikumnál.  Szilikon, ásványi olaj és parfümmentes! Hurrá! A flakon hátulján találjuk a használati utasítást.

Nézzük a tartalmat!

Állaga áttetsző gél jellegű, de nem túl sűrű, nem ragacsos. Bőrradír lévén szemcsékre számítunk, de ebben ezt nem igazán fedeztem fel. Minden második használatnál látok benne csak apró pöttyöt, nincs tele szemcsékkel, mint a tipikus radír. Ez számomra kicsit hiányzik, még ha nem is lenne annyira sűrűn szemcsés, mint egy átlagos radír, de ennél több dörzsit vártam.  A használati utasítás szerint 5-10 percig kell masszírozni a kezelni kívánt bőrfelületet.  Szerintem nem vagyok vele egyedül, aki jobban szereti az olyan termékeket, melyekkel nem kell hosszú percekig vesződni. Igaz a leírásban szerepel, hogy elegendő hetente 1-2 alkalommal használni, így azért belefér egy alaposabb arctisztítás.  A készítmény valóban teljesen illatmentes, és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön, amit nagyon szeretek, mert eleve zsírosabb a bőröm a tipikus területeken, mint például az orr és áll, homlok környékén.  Használat után könnyen lemosható, nagyon puhává és kellemes tapintásúvá varázsolja az arcbőrt. Érdemes utána egy könnyű hidratáló krémet használni, szárazabb bőrűeknek okozhat húzódó érzést.  Teszteltem úgy is, mint átlagos arclemosót. Sminkelés előtt áttisztítottam vele az arcomat, remekül lehozta a szennyeződéseket, valamint jobb tapadási felületet biztosított a smink felviteléhez.

Összességében elégedett voltam a ZIAJA készítményével. Nem találtam olyan hiányosságot, mint amit egy hagyományos arcradír ne adott volna meg, sőt valamilyen szinten kíméletesebbnek is találtam, mint a szemcsés bőrradírokat. Ár érték arányában abszolút megfelel az elvárhatónak.

Ára: 1095 Ft/60 ml

A Ziaja termékek elérhetőek a nagyobb hipermarketekben és a www.ziajashop.hu oldalon.

Kőszegi Adrienn

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek