Megoldás a kezelhetetlenül zsíros arcbőrre – Teszteltük a Bioderma Sébium arclemosót és arckrémet

Estimated read time 4 min read

Bioderma Sébium arclemosó

Nem bántam volna, ha a Bioderma Sébium zsíros/kombinált arcbőrre készült termékeivel pár évvel (úgy 10-15 évvel) korábban találkozom.  Kamaszkoromat, mint sajnos a legtöbb tinédzserét megkeserítette a zsíros, pattanásos arcbőröm. Gondolhatjátok, hogy rengeteg terméket, arcápolót kipróbáltam, de érdemileg semmi sem segített (még az orvosi vényre kapható gyógyszert is használtam, persze az sem vált be nálam). Most, hogy lassan 29 éves leszek szerencsére már normalizálódott a helyzet, viszont a bőrtípusom még mindig a zsíros kategóriába sorolható (azért némi előnye is van, pl. jóval kevesebb és halványabb szemráncaim vannak 🙂 De hogy a tárgynál maradjak, örömmel tettem eleget a Bioderma Sébium arclemosó és arckrém tesztelésének, amelyet pont a hozzám hasonló problémákkal küszködők kedvéért fejlesztettek ki.

Bioderma Sébium Moussant tisztító habzó gél

Bioderma Sébium arclemosóMit ígér?

Tisztító habzó gél zsíros és problémás bőr mindennapi ápolására. Fluidactiv® komplex szabadalom tartalma javítja és szabályozza a faggyú minőségét. Borotvahabként is használható, különösen ajánlott szőrtüszőgyulladás esetén.

Mik a tapasztalataim? Bioderma Sébium arclemosó, Bioderma Sébium arclemosó

Valóban nagyon habzik, elég kevés szükséges belőle egy alkalommal, így elég sokáig ki fog tartani. Illata kellemes, nem tolakodó, nem erős. Pumpás kiszerelésben könnyebb lenne adagolni (az 500 ml-es kiszerelés már olyan), ez a nyomós változat kissé macerásabb. Rendesen tisztít és mattít, és nagyon sokáig meg is marad a hatása. Szerencsére mostanában már nem nagyon küzdök pattanásokkal, bár azért előfordul néha egy-kettő. A Bioderma arclemosó használata alatt nem jelentek meg új csúnyaságok, ennek nagyon örültem. Használata után mindenképp javasolt valamilyen mattító arckrém, mert rendesen szárítja a bőrt.

 

Kiszerelés: 200/500 ml

Ár: 5255 Ft

 

Biderma Sébium Global arckrém

Bioderma Sébium arclemosóMit ígér? Bioderma Sébium arclemosó, Bioderma Sébium arclemosó

A Bioderma 2013-as innovációja által megalkotott intenzív, komplex bőrápoló készítmény aknéra hajlamos bőrre. A legújabb Fluidactiv® és Bakuchiol komplex szabadalom kombinációjának köszönhetően visszaállítja a bőr egészséges faggyútermelését és hatékonyan küzd a bőrhibák ellen.

Mik a tapasztalataim?

Egy nagyon lágy, könnyű állagú krémről van szó, illata nagyon hasonlít az arclemosóhoz. Könnyű eloszlatni, önmagában, de BB krém vagy alapozó alá is tökéletes sminkalap. Használata során nem jelent meg egy akné sem az arcomon, viszont csak azoknak ajánlom a használatát, akiknek tényleg nagyon zsíros a bőrük. Hogy miért? Az arcom azon részein, ami nem volt annyira zsíros, ott a krém használata során enyhe csípős érzés lépett fel. Így vegyes bőrre nem ajánlom, viszont a problémás bőrre tényleg nagyon jó megoldást nyújt.

Kiszerelés: 30 ml

Ár: 4481 Ft

A termékek megrendelhetőek a www.dermaonline.hu oldalról, ráadásul a hírlevélre feliratkozók számára a következő megrendelésüket ingyen házhoz szállítják!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek