Újra hódítanak a limitált kiadású nyári Manna szappanok

Estimated read time 3 min read

Manna szappan

Az idén nyáron újra elérhetőek a Manna nyári szappanjai. Három olyan szappan kapható mától, melyek a nyaralás, a tengerpart, a napsütés és a frissítő italok élményét juttathatják eszünkbe – francia menta, görög citrus és spanyol geránium. Limitált kiadásban, a készlet erejéig érhetőek el a nyár hangulatát idéző, illóolajokkal készült, kellemes illatú szappanok. Manna szappan, Manna szappan

A francia menta szappan, akár egy frissítő séta mezítláb a mediterrán tengerparton. A szappan tartalmaz tiszta kókuszolajat, amitől a bőr puhábbá és bársonyosabbá válik; 100%-ban tiszta levendula illóolajat, mely összetéveszthetetlen illatával kellemes hangulatba ringathat. A szappan tartalmaz továbbá kecsketejet, ami kiemelkedő A-vitamin tartalmával és számos ásványi anyaggal, például szelénnel táplál és hidratál. Friss, hűs, 100%-ban tiszta borsmenta illóolaj tartalma nyugtatja és frissíti a bőrt. Enyhe bőrradírozó hatású, és kiválóan habzik.

A görög citrus szappan, akár a nyár legjava. A görög citrus szappan is tiszta kókuszolajjal készül, továbbá 100%-ban tiszta narancs és eukaliptusz illóolaj tartalmával kiválóan frissít, a benne lévő narancshéjból préselt narancsfilter jókedvvel, energikussággal, kiegyensúlyozottsággal töltheti fel használóját. Enyhe bőrradírozó hatású, és kiválóan habzik.

A spanyol geránium szappan az igazi virág- és gyümölcsillatú felfrissülés a forró nyárban. Tiszta kókuszolaj és nagy adag organikus, finomítatlan shea vaj adja az alapját. 100%-ban tiszta geránium illóolajat is tartalmaz, ami megadja a szappan temperamentumos karakterét. A 100%-ban tiszta citrom illóolaj pedig azért került bele, hogy a geránium virág édes jellege és a citrom fanyarabb aromája pikáns végeredményt alkosson. A valódi citromdarabokból sajtolt citromhéj filter, ami enyhe bőrradírozó hatású, még egzotikusabbá teszi a szappant. 

A Tesztvilág véleménye   Manna szappan, Manna szappan

Manna szappanA Tesztvilág csapata abban a megtiszteltetésben részesülhetett, hogy az elsők között tesztelhettük ezt a három mesés illatú szappant. Mindhárom enyhén bőrradírozó hatású, ami főleg nyáron napozás előtt és után nagyon fontos. A francia mentás és görög citrus szappanok illata meglehetősen kellemes és üdítő hatású, a spanyol germánium a mi orrunk számra kissé fanyar volt, de ízlések és pofonok. Az én abszolút kedvencem a görög citrus, mert imádom a citromot minden formában, illetve ez az első citromos szappanom, amin azt érzem az illatát tényleg valódi citrom adja, nem pedig egy laborban összeállított mű aromát adtak hozzá. Ha ebben a nagy nyári forróságban fel szeretnénk frissíteni magunkat, keresve sem találnánk ennél jobb szappanokat.  Manna szappan, Manna szappan

A szappanok fogyasztói ára 1470 Ft/db, viszont július 10-ig csomagban akciós 3790 Ft-ért megvásárolhatjuk mind a három fajtát. Rendelni ITT tudtok.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek