Vidámparkból szálloda? Best Western Plus Lakeside Hotel

Estimated read time 6 min read

Lehetne akár ez egy varázslat, vagy valami tündérmese is , de ez nem így van. Székesfehérváron megnyílt a régi vidámpark helyén Magyarország legújabb egészség és konferencia központja.

Megjelntek politikusok, üzletemberek és sajtómunkatársak is ezen a megnyitó ünnepségen. Mondhatnánk, hogy természetesen mi is képviseltük magunk, de ezt már úgy is tudják olvasóink.

Best Western Plus Lakeside Hotel

A Best Western Plus Lakeside Hotel négy csillagos komplexum, amit nem minden porcikájában, de azért érintőlegesen megnéztünk. Nem is tudtunk volna mindent szemügyre venni, mert nagyon sok vendég volt. Gondoltuk majd máskor visszatérünk és akkor lesz időnk a részletekre is.

A Hotel pár szobájába bekukkantva és egy jó kis vacsora után visszaindultunk a főváros felé.

Közben járt az agyam a buszon hazafelé…

Tök jó helyen van…

Szép a környezet….

És akkor beugrott valami. A hotel közvetlen szomszédságában most épül egy sport létesítmény, amire a hotel berendezői előre gondoltak. Vannak olyan ágyak, amik 210cm hosszúságúak, mert mi van ha a kosaras fiúk átjönnek? Bakker van ilyen? Ezek szerint igen. Ezt jó hallani, mert a mai sablon kocka világban nem igazán figyelnek ezekre a dolgokra.

És akkor járt tovább az agyam azokon amit ott láttam… A lépcsőházban egy üde színfolt volt a narancssárga korlát, és a vakírással kiírt szobaszám minden ajtónál. De nem csak ott, mert a gyengénlátók számára a folyosó szőnyegben egy fehér irányító csík is fut. Mire észbekaptam volna mondta is a kísérőnk, hogy tűz esetén még a nagyothallók hallókészülékébe is tudnak figyelmeztető vészjelzést adni. Na ekkor éreztem, hogy nem csak a Forma 1-ben van fejlődés, hanem a vendéglátásban is.Best Western Plus Lakeside Hotel

A recepció tényleg szép.  Az egész hotel olyan egyenes mintha most húzták volna ki a szekrényből. Minden egyszerű és letisztult. Pár helyen jelentkezik a „beton design”, ami mostanában indult térhódítására.

Ez annyit jelent, hogy vannak olyan falfelületek, amik tudatosan a beton hatását érzékeltetik. Van ami fényes mert gyantázott, de olyan is , ami csak úgy natur szürke.

Best Western Plus Lakeside Hotel

Az étterem a tóra néző kilátással szép és nyugtató. Itt külön megemlíteném az asztalok terítését. Hihetetlenül tetszett az egyszerűsége miatt. A poharak makulátlanul tisztán csillogtak az asztalon az evőszközökkel együtt.

Best Western Plus Lakeside Hotel

Közben közeledett a sajtóbusz Pest felé és azon gondolkodtam mi az, ami tényleg megragadt bennem a mai nap.

A székesfehérvári polgármester köszöntő beszéde lenyűgöző volt. Jó volt hallani az osztrák Ivona Meissner gondolatait is, amit nagy meglepetésemre magyar nyelven kezdett. Igen megtisztelőnek éreztem részéről és nagyon emberinek. A hotel igazgatója egy roppant kedves hölgy Tahy Viktória, aki már majdnem táncraperdült velem a megnyitón. Nem is csodálkoztam volna ezen, mert azért valljuk be titkon mindenki szeretne egy ilyen szuper hely „gazdája” lenni.

Sajnos saját, vagy kollégánk tapasztalatáról nem tudunk beszámolni sem a nyugodt alvásról, sem a szaunáról, vagy a konditeremről. Mi most a megnyitón voltunk.Viszont ígéretet kaptunk, hogy egyszer talán visszatérhet a Tesztvilág és nagyító alá veheti a hotel minden porcikáját.

Alig egy óra utazás után megérkeztem és élményekkel, telihassal gondoltam erre a napra.

 Ma is megérte felkelni hiszen nagyszerű embereket ismertem meg!

 

Best Western Plus Lakeside Hotel,Best Western Plus Lakeside Hotel

És zárásként egy kis száraz tény a Hotelről 🙂

A BEST WESTERN PLUS Lakeside Hotel**** a közép-dunántúli régió gazdasági központjában, Székesfehérvár belvárosában várja a külföldi és hazai vendégeket.

 

A csónakázó tó partján elterülő komplexum 86 szobával, konferencia és rendezvény központtal, valamint magas színvonalú szolgáltatásokkal biztosítja a vendégek kényelmét és növeli Székesfehérvár turisztikai vonzerejét. Az Accent Hotels üzemeltetésében álló, finoman elegáns szálloda belsőépítészeti kialakításával, mind az üzleti utazóknak, mind pedig a várost felfedező turistáknak ideális helyszínt biztosít. Tóparti fekvésének köszönhetően a szobákból páratlan panoráma nyílik a csónakázó tóra és a tavat körülölelő hangulatos parkra, mely kedvelt pihenőhelye a környékre érkezőknek. A BEST WESTERN standard-nek köszönhetően a vendégek olyan szolgáltatásokat vehetnek térítésmentesen igénybe, mint a magas sebességű WIFI hozzáférés vagy a 12:00-s Check Out.

A hotel a pihenni vágyók számára és a gyógyászati kezelésekre érkező vendégek elvárásainak is kiemelt figyelmet szentel. Az épületen belül elhelyezkedő, de attól függetlenül üzemelő Medicover Egészségközpontban különböző kezelő és rendelő helyiségek várják a gyógyulni vágyókat. A 337m2-es egészségközpontban igénybe vehető járóbeteg szakellátáson az OEP által nem támogatott egészségügyi szolgáltatások is elérhetőek, mint: belgyógyászat, foglalkozás egészségügy, kardiológia, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, szemészet, nőgyógyászat, urológia, ultrahang diagnosztika, labor, pulmonológia, allergológia, neurológia, endokrinológia, ambuláns sebészet, ortopédia, reumatológia és gasztroenterológia.

Best Western Plus Lakeside Hotel,Best Western Plus Lakeside Hotel

A szálloda a gyógyászati szolgáltatások mellett jelentős konferencia és vendéglátó szerepet kíván betölteni. A három részre szekcionálható 140 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciaterem tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, szakmai rendezvények megrendezésére is. A hotel éttermének, a Grafit Bistronak az ételkínálatában egyaránt megtalálhatók az olasz konyha remekei, valamint a hazai specialitások is. A Bistro különleges kínálatában háromféle piknik kosár csomag közül választhatnak azok, akik a természetben szeretnének eltölteni néhány kellemesen pihentető, vagy romantikus órát.

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek