Újdonság a friss tavaszi illat kedvelőinek – megérkezett a bruno banani Absolute Woman EDT

Estimated read time 2 min read

Bruno banani Absolute Woman,Bruno banani Absolute Woman,Bruno banani Absolute Woman

Nagyjából egy évvel a bruno banani Absulute Man megjelenése után végre megérkezett a női illatpárja, az Absolute Woman. Egy kellemes virágos-gyümölcsös illat, amely a várva-várt tavaszt.

Mindig is imádtam a bruno banani parfümöket, így nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy megérkezett a legújabb illata, az Absolute Woman. Nekem mindig is a lágy, könnyed tavaszi-nyári hangulatot idéző parfümöket kedveltem, ezért télen például nem is tudok elviselni magamon semmilyen kölnit.

bruno banani Absolute WomanAz Absolute Woman feltűnő üvege egy ördögszarvat formál, a világos koral színét pedig a fejjegyben megtalálható rózsaszín grapefruit inspirálta. Nagyon figyelemfelkeltő, nagyon játékos, nagyon szexi.

Az illat tartóssága közepes, ezért ha egész nap illatozni szeretnénk, érdemes magunkkal vinni, és napközben újrafújni magunkat vele.

bruno banani Absolute Woman

Számomra megtestesíti a tökéletes tavaszi-nyári illatot, nem véletlen, hogy mostanában készülődéskor csak ezután nyúlok, amikor parfümöt választok. Enyhén édeskés és csöppet sem zavaró a jelenléte, pedig én nagyon érzékeny vagyok az illatokra. De ezt nagyon imádom!

bruno banani Absolute WomanFejjegy: rózsaszínbors, rózsaszín grapefruit, bergamot, licsi, feketeribizli

Szívjegy: rózsa, körömvirág, jázmin, narancsvirág

Alapjegy: vanília, cukrozott ámbra, moha, pacsuli, cédrus, pézsma

 

Kapható a Douglas, Müller és dm üzletekben a 20 ml és 40 ml kiszerelésben.

Bruno banani Absolute Woman,Bruno banani Absolute Woman,Bruno banani Absolute Woman

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek