Fellowes az irodai kényelem

Estimated read time 3 min read

Amikor annyira fáj a derekunk az irodában, vagy beállt a nyakunk a görnyedéstől, akkor megoldás a Fellowes irodai szett.slide1

[ew_style_box stype=”red”]Újdonság az irodai kényelem terén![/ew_style_box] Kaptunk kipróbálásra jó pár olyan irodai kelléket, amik abban segítenek, hogy kényelmesen dolgozzunk a számítógép előtt. Megszokott, hogy a legújabb, legmodernebb monitorunk legyen az asztalon, és szinte már űrbéli egér, és sorolhatnám. Viszont nem fektetnek hangsúlyt a megfelelő kényelemre. Nem használjuk az alábbi lábtartót, ami abban segít, hogy a székünk ne nyomja a combunkat, és így a vérkeringésünk is megfelelő legyen.

1_gorgos_labtamasz

Nekem ez a lábtartó nagyon bejött, főleg a két végén lévő bordázott rész, amit nem titkoltan talp masszírozónak használok.

Nem mehetünk el a laptop tartó mellett sem, aminek jelentősége a laptop hűtése mellett, hogy használatával a monitorunk szemmagasságban lesz, és ezáltal nem kell előre görnyedni, hogy rendesen lássuk.      0000FELLOWES_Smart_Suites_Laptop_Riser_8020201_sml8020201

Ennél a terméknél célszerű külön billentyűzetet használni, mivel ennél a laptop tartónál a számítógépünket távolabbra tesszük.

És akkor itt jönnek képbe a megfelelő kialakítású egérpadok, és kartámaszok

images

Legjobb ha ehhez hasonló zselés, vagy memória habos csuklótámaszt használunk.

Én ezt a típust „gyűröm”, és tényleg nagyon kényelmesnek bizonyul.

A Fellowes gondolt a billentyűzetet egész nap használókra is, ezért speciálisan gyártott csuklótámaszt is próbára tettem.

fellowes_9182801_main_large

 

Teljes megelégedésem mellett úgy gondoltam,hogy az én számítógépes sarkom már mindenben  kényelmet biztosít.

De tévedtem, mert megfeledkeztem a hátam mögött lévő deréktámaszról, ami tényleg olyan kényelmes, hogy az ember meg is felejtkezik róla.

47023

Amikor összeállt így az irodánk biztosak lehetünk abban, hogy mindent megtettünk a kényelmünk, és az egészségünk érdekében.

 

Egy hónapja használjuk ezeket a Fellowes termékeket, és csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek