Tesztvilág a Sztráda Rádióban

Estimated read time 3 min read

Kedves Olvasóink!

Az utóbbi időben nekiláttunk egy rádió adás sorozat készítésének és ebben egy remek partnert találtunk a Sztráda Rádióban. Persze meg kell említeni az „ellenséget” is az AutoMotorTV-t, aki úgy törte nekünk az utat, mint vaddisznó az erdei csapást!

Na jó, félre a tréfát! 

Nagyon nehéz úgy valamibe belefogni, hogy azt se tudjuk, hogy kezdjünk neki. Persze gondolhatná mindenki, hogy „csak kell egy mikrofon és kész!”. Valójában mi is ezt gondoltuk, de utána jöttek a problémák és a számtalan kérdés…, 42, vagy 48.000 audio hz felvétel kell, vagy a riport mono, vagy sztereo hang és alatta sztereó gumizene. Na ugye…..Gumizene, A gumizene az, amikor csak szól halkan egy riport alatt és se eleje se vége, szóval, mint a gumi. Meg ugye a jogdíjak, mit lehet és mit nem….

Nem egyszerű kép nélküli, vagy videó nélküli tesztet összerakni, amolyan rádiós módon. Mi azért megpróbáltuk és bevallom több, mint nehéz. Az első adás pont ilyen nyögvenyelős és hibákkal teli, de tele van lelkesedéssel és persze azért nagyon fontos információkkal. 

A második adás már nagyon szuper lesz az elsőhöz képest (már kész, hiszen előre dolgozunk), de tervben van az élő adás is, de arra kicsit még gyúrni kell, hiszen a tésztát is keleszteni kell a sütés előtt.

 

Nektek és Értetek csináljuk! Tehát ahogyan eddig is, most sem és ezután sem a negatív hozzászólóknak, „mindentistudoknak” készülnek az adások, hiszen hibát keresni a legkönnyebb, de azért mi elmondhatjuk, hogy a világ minden szegletéről tudunk saját tesztekről beszélni és az első 10 év is minket igazol.

A műsor tematikája és felépítése

Tesztvilág, minden, ami teszt!

Tehát minden a tesztek és a kipróbálások vonalán zajlik.

Mi nem reklámozunk, nem akarunk semmilyen céget futtatni, de nem is fogjuk eltitkolni azt, ha valami jó és azt sem, ami nem üti meg az általunk elvárt szintet!

Mivel rádió adásról beszélünk, ezért lesznek fix stúdiós és helyszíni bejelentkezések és riportok egyaránt. A Tesztvilág adás 1 órás időtartama alatt lesznek vendégeink, akik az adott területen szakértők, és mi, akik Tesztvilágnál megszokott tollforgatók vagyunk. Időről időre megjelennek a műsorban olyan vendégek is, akik példaértékűek mindenki számára. Bízom abban, hogy nem hiába készítjük az adásokat és ugyanúgy, mint a Tesztvilág.hu weboldalon keresztül, a Sztráda Rádió hallgatóinak is segíteni tudunk a termékek tesztelésével, véleményezésével!

Az adások minden szombaton 16h-tól, valamint az ismétlés keddenként 11h-tól hallgathatóak

A műsorok elérhetőek a Sztráda Rádió weboldalán, vagy az alábbi online stream oldalon és Sztráda Rádió Facebook oldalán további színes tartalmak.

Jó olvasást és jó rádiózást kívánva,

Katona Zoltán, főszerkesztő

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek