ALANIS MORISSETTE VISSZATÉR BUDAPESTRE 2021-BEN!

Estimated read time 3 min read

MEGJELENT WILLIE NELSONNAL KÖZÖS DALA,

AZ ON THE ROAD AGAIN

 

AZ ÚJ DAL ITT MEGHALLGATHATÓ!

 

 

A hétszeres GRAMMY®-díj nyertes énekesnő,  Alanis Morissette a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb dátumokat jelentett be 2021-es és 2022-es világkörüli turnéjához, amellyel a Jagged Little Pill album megjelenésének 25 éves évfordulóját ünnepli. A turné 35 állomásos amerikai része 2021. augusztus 12-én indul Austinban, és a legendás Los Angeles-i Hollywood Bowlban ér véget egy dupla koncerttel október 5-én és 6-án.

 

Ezen a különleges koncertkörúton Alanis előadja a Jagged Little Pill album összes számát, valamint egy összeállítást legnagyobb sikereiből és legújabb albuma, a Such Pretty Forks in the Road dalaiból.

A turné ősszel Európában folytatódik, ahol Németország, Dánia, Hollandia, Olasz- és Spanyolország mellett Magyarország is az állomások között lesz. Zárásként a londoni O2 Arénában ad majd két egymást követő este koncertet Alanis Morissette.

Az ausztrál, új-zélandi és Fülöp-szigeteki koncertek 2022-re halasztódnak.

 

Alanis Morissette 13 év után először lép fel hazánkban, 2021. november 3-án a Budapest Arénában! Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Miután a koncert egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, kizárólag ülőjegyekkel, így a rajongók jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni Alanis Morissette budapesti előadásán. Előjátszó: Liz Phair.

 

 

 Alanis Morissette:

1995-ös indulása óta Alanis Morissette az egyik legnagyobb hatással bíró könnyűzenei énekes-dalszerző-művésszé vált. Rendkívül kifejező zenéje és előadásmódja óriási hírnevet és elismerést hozott neki. Jagged Little Pill című debütáló lemezét további kilenc változatos és sikeres album követte. Számos színházi, tévés és filmes produkcióban lépett fel, valamint írt hozzájuk zenét. A szórakoztatáson kívül lelkes támogatója a női egyenjogúságnak, valamint a szellemi, pszichológiai és fizikai harmóniának. 2016-ban elindította a Conversation with Alanis Morissette című műsorát, amelyben beszélgetéseket folytat különféle szerzőkkel, orvosokkal, oktatókkal és terapeutákkal, továbbá a pszichoszociális témák széles skáláját érinti, a lelki fejlődéstől a művészetekig. 2019. december 5-én mutatták be Jagged Little Pill musicaljét a Broadhurst Theatre-ben, a Broadway-en, amelyet 15 Tony-díjra jelöltek.  Legújabb, kilencedik stúdióalbuma, a Such Pretty Forks In The Road, amely tavaly nyáron jelent meg, ujjongó kritikákat kapott. További részletek a www.alanis.com oldalon.

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek