XBS DEEP Fülest teszteltünk

Estimated read time 3 min read

Szeretjük, ami szól és a Panasonic XBS DEEP RB-M300B ilyen. 

 

 

Nagy érdekességre nem számítottunk a fejhallgatóval kapcsolatban, bár már elég jó híreket csiripeltek a madarak.

Megérkezett és írnám, hogy azonnal ki is csomagoltam, de ez nem lenne igaz. Valahogy nem keltette fel az érdeklődésem. Nem azért, mert nem használok fülest, mert szinte napi jelleggel gyűrök egy Lamax-ot a videó vágásokra. 

Napokig pihent az XBS DEEP….

 

 

 

Végre eljött az idő és kicsomagoltam. Mondjuk nem volt egy ördöglakat a doboz, sem a csomagolás. Nem álltam neki a próbának, hanem egyből töltőre tettem. Töltőkábel nem volt a dobozban, ami nem baj, mert legalább nem lesz otthon 1322 egyforma kábel, vagyis a sima teló töltő.

A fejhallgató prémium megjelenésű. Nagyon jó anyagokból készült. A fülkagyló része pedig olyan puha, mint gyerekkoromban a tollpaplan.

 

 

Olyan, mintha bőr lenne, de szerintem nem az. Bakker nem tudom megállapítani. Szóval vagy az , vagy nem, de nagyon jó és pont olyan színű, mint az egész fejhallgató váza.

A fülest könnyű lett volna párosítani bluetooth kapcsolattal, de én elfelejtettem, hogy kell hozzá egy applikáció is. Na de szerencsére beugrott, hiszen már részt vettem pár hete egy online Panasonic bemutatón, ahol többek között erről a típusról is szó esett.

Az applikációval, már minden oké volt és egy kellemes női hang szólt is a fülesben, hogy a kapcsolat létrejött.

 

A fejhallgatón a be-ki kapcsoló nyomógomb egyik felén a hangerő fel, a másik felén a hangerő csökkentés gomb van. Előtte közvetlen a kis visszajelző led, a mikrofon, és a töltőnyílás. Nem értünk a végére, mert most jön az extra, ami naggyá teszi az XBS DEEP RB-M300B fejhallgatót.

Szuper Basszus, de nagyon! 

Ez az üzemmód kapcsoló annyira kell a fülesre, mint egy falat kenyér!

Még szerencse, hogy elsőnek inkább normál módban hallgattam a zenét. Így még észrevehetőbb  és érezhetőbb a hatalmas eltérés. Nem mondom azt, hogy alap módban nem jó, de amikor vált az ember, akkor odaver rendesen. Olyan a hatás, amikor érezzük egy koncerten, hogy a basszus membránja mozgatja a levegőt. 

 

Az XBS DEEP is mozgatja rendesen és ez az, ami különlegessé teszi. A fajhallgató háza körben nyitott, hogy ezt a hatást jobban érezzük. 

Lüktet a basszus rendesen!

Feladja a leckét, ha le akarjuk meríteni! Közel két napig szól egy feltöltéssel és persze a telefonunkkal összepárosítva akár cseveghetünk is.

Nézzük mit is tud pontosan …

 

 

 

Sok mindent hozzátenni nem lehet, mert ezt hallani kell. Szerintem nagyon kényelmes és tényleg jól szól, miközben a külső zajokat jól szűri a nagy szivacsos fülkagyló. Talán csak az ára lehet még kérdés, de azt még mi sem tudjuk, de egy biztos, prémium!

 

A következő tesztek is érdekelhetnek....

Régebbi tesztek